САША ЈАНКОВИЋ име покрета бира на ТВИТЕРУ!

SAŠA JANKOVIĆ ime pokreta bira na TVITERU!

4 maja 2017

UOČI prvomajskih praznika, drugoplasirani na predsedničkim izborima Saša Janković pozvao je preko „Tvitera“ građane da daju predloge za naziv pokreta koji osniva.

– Predložite ime za političke pokret društvene pravde i vladavine prava, koji će nam vratiti dostojanstvo i osmehe na lica, ako ga osećate kao svoj – napisao je Janković.

Usledilo je na desetine predloga, među kojima su najviše podrške dobili „Slobodni građani Srbije“, „Građanski pokret Srbije“, „Pokret slobodnih građana Srbije“, „Front slobodnih“, „Pokret za normalnu Srbiju (PONOS)…

Među predlozima se našlo i nekoliko duhovitih, poput „Sašina ekipa“, a nekadašnji funkcioner DS Vladimir Todorić predložio je „E sad je stvarno dosta bilo“.

Jankovićev pokret trebalo bi da okupi niz nevladinih organizacija i pojedinaca koji su podržali Jankovićevu kandidaturu. U pokret će ući i Nova stranka Zorana Živkovića, poslanici koji su napustili „Dosta je bilo“, Lokalni front.

KOMENTARI2 komentara

  1. Igor says:

    Jankovicu ja znam ko si ti i koje su ti namere. Tvoj tih glas je nagovestaj tornada u najskorije vreme. Ti si falsifikat i pasce Novog Svetskog Poredka.Financira te Soros kao i citavu Srbiju pocev od vlade ,Skupstine,Policije,Vojske. Jedino ne financira bedu koja obilazi kontejnere po Beogradu. Svi ste vi jedna sramota ove zemlje. Nemoj da zaboravis dolaze teska vremena za ovaj narod,pa i za tebe i tvoj pokret. Pravda ce pobediti svaku olos pa i tebe.

  2. Pitagora says:

    Kakav pokret, koga da pokrene taj morbidni tip? U Srbiji nema šta, nema ko da se pokrene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *