САША ЈАНКОВИЋ на бошњачкој ТВ пљује СРБИЈУ!

SAŠA JANKOVIĆ na bošnjačkoj TV pljuje SRBIJU!

9 novembra 2017

(foto: Youtube printscreen)

Saša Janković ode na bosansku-bošnjačku-federalnu-srbomrzačku Fejs televiziju (gde ga, uzgred budi rečeno, predstave kao ”drugog čoveka u Srbiji”) i tamo izjavi kako ima sigurnu informaciju da je Vučić obećao Rusima diplomatski status za humanirani centar u Nišu. Povrh toga, Saša tvrdi i da se u centru dešavaju neke ’čudne, sumnjive, mutne’ aktivnosti (!?). Istini za volju, nema ničeg neobičnog u tome što je jedan drugosrbijanac otišao kod suseda da blati Srbiju i pljuje po Srbima. Najplastičniji primer takvih je Čeda Jovanović, VIP zvanica na svim srebreničkim komemoracijama, najdraži gost Bakira, Nasera i majki Srebrenice i najčešće citiran ’srpski’ politikant u bošnjačkim medijima. Čeda je, međutim, potrošen političar, čovek koji jedino u širokoj koaliciji sa istomišljenicima može da gađa cenzus, i da i tada moli boga da ga pređe. Sa druge strane, Saša Janković nam se predstavlja i objektivno jeste lider srpske opozicije, stožer opozicionih partija oko kojeg se okupljaju i liberalne demokrate, ali i neke stranke i političari koji sebe opisuju kao nacionalno svesne (tipa Vuk Jeremić). Janković je, žargonski rečeno, ozbiljan igrač koji je bez ikakvog političkog iskustva na prošlim predsedničkim izborima dobio 16%. A šta je, ukratko, njegova politika? ”Kosovo je odavno nezavisno; Srebrenica je genocid; Vladimir Lazarević je ratni zločinac; Ruski humanitarni centar je špijunska ekspozitura Moskve; Dodik je pomahnitali nacionalista kojeg treba neutralisati.” I poslednje, ali najvažnije. To što Saša mrzi Ruse je jedno. Hajde, ne moramo baš svi ni da ih volimo. Problem je u tome što on mrzi narod kojem pripada i kojeg bi navodno trebalo da predstavlja: ”Srebrenički genocid, nezavisno Kosovo, srpski ratni zločinci, ruski špijuni i mešetari” – Sve su to ’magične’ reči neprekidno ponavljane i ponavljane od strane onih koji, poput Saše Jankovića, više od svega mrze – Srbe.

(Jelena Vukoičić, Facebook profil)

KOMENTARI7 komentara

 1. Batina says:

  Ovaj bi trebao da bude u prdekani zbog ubojstva.

 2. Zaharije Serak says:

  Zasto "Bošnjačku"?Nije mi jasno da Vama ništa ne odgovara sa prefiksom Bosanskim.Sta je loše,ako čovjek govori šta misli,osjeća? Sto prije ostavite Bosnu,biće Vam bolje u svakom pogledu Srbijo.Ako misli da moze da "asikuje", a da se ne vrati vara se.Kao sto Vam je gos.Azem Vlasi rekao:"Zbog pogrešne politike Srbija je najveći gubitnik na prostorima bivše YU".Ja kažem istina.

 3. Goran says:

  Bošnjačka = muslimanska, bosanska = republika Srpska Pa zato je i bio rat, zašto sad to izjednačavati ?

  • Zaharije Serak says:

   Zato sto je Bosna po meni Država gradjana Bosne koji vole i poštuju svoju Državu.Ja ne mislim da je Bosanska= republika srbska.Ovo malim slovom srbska na odgovor za malim slovom Bosanska.Rat je bio zbog agresije Srbije na Bosnu uz pomoć jednog djela Srbskog naroda u istoj.Ako pogledaš rezultate referenduma/verifikovala i Rusija/64% gradjana je glasalo za Državu Bosnu i Hercegovinu.To je broj iako SDS u to vrijeme nije dozvoljavao da se održi referendum na djelovima na kojima su mogli da opstruisu isti.U jedinici "Leptirice" na Cengic Vili bilo je 37% vojnika koji nisu bili Muslimani.To su činjenice ja ne lupam u prazno.Mozes sve provjeriti,naravno ako hoćeš .Samo da kažem da je 64% gradjana koji imaju pravo na glasanje,a treba uzeti u obzir da na djelovima Bosne gdje je SDS mogao da kontrolise nije dozvoljeno glasanje.U prvobitnom statutu SDSa nije negirano postojanje Bosne kao Države i to je bio razlog zasto je pokojni Vladimir Srebrov otjeran,a poslije i pretučen zbog svojih ideja o Državi Bosni i Hercegovini koja se potpuno razlikovala od Miloševićevih i klike pogleda.Ja sam bio tada sa gos.Srebrovim i valjda ćeš dati za pravo da znam malo vise

   • Batina says:

    Idi lijeci se dok nije kasno.

   • Velika Metla says:

    Balijaneru,opet kevćeš! Bosna i Hercegovina(ne samo Bosna,balijaneru)su srbke zemlje! Tvoju turad smo oterali,a trebali smo i vas sve komplet,u Balkanskim ratovima! A pošto se istorija ponavlja,imaćete priliku da se spakujete i pravac za Anadoliju,odakle su vaše gazde rodom!Ti treba da se kao prvo opismeniš,jer to se može naučiti kako tako! Da budeš pametniji nema šanse,jer se to ne uči nego stiče naslednim faktorom,preko DNK-a!

 4. Trifun says:

  Ko god ugrozi RS, na bilo koji nacin, ili pokusa preko nasih zrtava do dode do necega, bice i sam ugrozen. Bili ste upozoreni. Nema nazad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *