САША ЈАНКОВИЋ СЛУЧАЈНО ОТКРИО где путује по инструкције!

SAŠA JANKOVIĆ SLUČAJNO OTKRIO gde putuje po instrukcije!

23 aprila 2017

U intevrjuu za portal Magločistač Saša Janković je izjavio da u toku sledeće nedelje treba da se vidi sa evropskim političarima kojima će sebe prezentovati kao boljeg izvršioca evrounijatske politike od Vučića, jer kako kaže u Srbiji ima alternativa.

Nesumnjivo je da Brisel ima brojne poklonike u domaćim politikantima koji će bez pogovora da izvršavaju ono što im se iz Brisela naredi, a Saša Janković koji je svojevremeno bio Julovac da bi se transformisao u demokratu i branioca ljudskih prava pokazao je svoju moć transformacije i kvalitetnog politikanstva – sve u ime novca.

„Predstavnici pojedinih zemalja i međunarodnih institucija možda i sami nisu sigurni koliko smo mi unutar Srbije spremni, rešeni i odlučni, odgovorni da alternativu zaista pretočimo u realnost. Ovo je civilizacijsko pitanje, i mi se u pokretu okupljamo na civilizacijskim osnovama i nikom od nas ne pada na pamet da sutra, kada bude na vlasti, krade na izborima ili da guši slobodu medija ili da uništava nezavisno sudstvo“, naveo je Janković, koji je takođe i žestok promoter novog predloga o seksualnom vaspitanju i seksualnih sloboda.

„U Srbiji u aprilski „predsednički izbori pokazali da postoji alternativa koja autentično veruje u evropske vrednosti i vrednosti upisane i u naš Ustav – vladavina prava, poštovanje ljudskih prava, ravnopravnost građana pred zakonom, sloboda medija, socijalna pravda. I u situaciji kada budemo jasno pokazali da je ta alternativa realna, verujem da će biti više pomoći sa strane“, dodaje Janković i ističe da će Brisel u njemu videti poslušnijeg poltrona od Vučića.

(Vaseljenska TV)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *