САСТАЛИ СЕ ЕРДОГАН И МАСK! Турски председник и најбогатији човек на свету спремају нешто велико!

SASTALI SE ERDOGAN I MASK! Turski predsednik i najbogatiji čovek na svetu spremaju nešto veliko!

17 decembra 2021

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan razgovarao je u četvrtak sa milijarderom i biznismenom Elonom Maskom o brojnim dokumentima od zajedničkog interesa. Odeljenje za komunikacije Predsedništva Turske saopštilo je da je danas održan video razgovor između predsednika Erdogana i najbogatijeg čoveka na svetu, i osnivača kompanija za proizvodnju električnih automobila „Tesla“ i šatlova „Spejs Iks“.U saopštenju Predsedništva dodaje se da su Erdogan i Mask razgovarali o temama koje se odnose na električna vozila bez vozača, digitalnu ekonomiju, dugoročna ulaganja i načine za unapređenje zajedničke saradnje, javila je agencija Anadolija. Razgovor između njih se dotakao dosijea vezanih za saradnju javnog i privatnog sektora u Turskoj i dve Maskove kompanije, posebno u oblasti svemirskih i satelitskih tehnologija.

Razgovarali su i o zajedničkim koracima u oblasti litijumskih baterija koje se koriste na turskom električnom automobilu „TOG“, a razgovarali su i o planovima za lansiranje u svemir dva turska satelita „Turksat A5“ i „Turksat B5“, prenosi Sputnik Arabic.

KOMENTARI4 komentara

 1. Mussa Kessedžija says:

  Erdogan će da otvori veliku vojnu bazu u Turskom pašaluku u Nišu. Mask će da dadne pare. Ko pokuša da se suprotstavi bit će spržen.

 2. milorad5 says:

  Sve sm više ubedjen da je MASK onaj koga pripremaju i guraju za Fuhrera USA iz pozadine,nacistička hunta u vašingtonu nije kompletirana bez Fuhrera:)moraju nekoga da produciraju a mask se više bavi twiterom nego biznisom u zadnje vreme.Očigledno je da ga pare ne znimaju i da se gradi odredjena sociološka i sad već politička slika u vezi tog lika.KO je mask i odakle se no pojavio sa ogromnim parama,berzanski mešetar...pa tamo SVAKOGA mogu da naprave milijarderom pomoću miša i tastature.Bajka za sludjene amerikance se tiho šapuće u uvce već nekoliko godina u vezi Ilona Maska,čak je i ime definitivno holivudski psudonim za glumca a ne za lika sa trotoara.Mutan je ko dunav u zimu taj lik definitivno.

  • Rocky says:

   Odavno je i meni taj maskirani Mask sumnjiv i čak sam ubijeđen da je on tu gdje je jer su ga pravi gospodari amerike tu postavili sa nekim sasvim drugim ciljevima,a kojim vidjećemo uskoro.U svakom slučaju mislim da nema nikakve šanse zgrnuti ogromnu lovu prodajući električne auta,čak mislim da tu posluje sa gubitkom.

 3. Narani svinje i ništa ne diraj says:

  Kada udruže svoje sotonske talente napraviće sigurno veliko sranje koje će da kolje sav ovaj preostali svet.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *