САСТАНАК СВИХ САСТАНАКА – Састали се ПУТИН и КИСИНЏЕР и разговарали о…

SASTANAK SVIH SASTANAKA – Sastali se PUTIN i KISINDŽER i razgovarali o…

5 decembra 2017

Predsednik Putin je održao privatni sastanak prošle godine sa bivšem američkim sekretarom države, Henrijem Kisindžerom, pri čemu je Putin upozorio ovog američkog državnika da „drevni kult smrti“ trenutno kontroliše SAD, da Zapad „ne može biti zaustavljen“ i da će globalni rat uskoro postati realnost.

U izveštaju Kremlja se navodi da Henri Kisindžer ima insajderske informacije koje dokazuju da su mnogi zapadni lideri, bivši i sadašnji, pod velikim uticajem okultne prakse nekromansije – komunikacije s mrtvima.

Iako je rođen u Firtu u Nemačkoj 1923. godine u jevrejskoj porodici, sekretar Kisindžer i njegovi roditelji su pobegli od nacističkog režima 1938. godine i završili u Americi.

On je postao heroj pošto je u Drugom svetskom ratu odlično vodio administraciju u nemačkom gradu Krefeldu (gde je Holokaust počeo 1936. godine) i uhapsio neke od najozloglašenijih nacističkih lidera koji su pripadali misterioznoj okultnoj organizaciji Anenerbe.

Zahvaljujući svom iskustvu iz rata, sekretar Kisindžer je komunicirajući sa obaveštajcima Sovjetskog saveza došao do zaključka da su Prvi i Drugi svetski rat iscenirale evropske kraljevske porodice i američki fanatici koji su bili pristalice nekromansije.

Iako zapadni narodi uopšte ne znaju da su njihove vlasti praktikovale nekromansiju, sekretar Kisindžer još uvek ima dokumente koje su Sovjeti pronašli u Rusiji kod cara Nikolaja II 1917. godine, a koji predstavljaju prepiske sa njegovim rođacima u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Norveškoj, Danskoj i Grčkoj u kojima se navodi da su Prvi svetski rat stvorili „duhovi“ i da su oni njime i upravljali.

Ovi „duhovi vodiči“ su prvi put preuzeli kontrolu nad evropskim kraljevskim porodicama za vreme vladavine kraljice Elizabete I (1558.-1603.), kada je njen savetnik Džon Di prvi put kontaktirao te duhove. Oni su tada „vodili“ Englesku dva veka i Engleska je od jedne prilično nazadne nacije postala jedno od najvećih carstava na svetu.

Navodi se da je komuniciranje Džona Dija sa duhovima zabeleženo u istorijskim zapisima iz tog vremena, a to je u knjizi sve dokumentovao irski akademski pisac DŽ. H. Brenan u svojoj knjizi „Whisperers: The Secret History of the Spirit World“ (Šaptači: Tajna istorija sveta duhova).

Dokaz o razgovaranju sa duhovima postoji i u modernoj istoriji, pošto je bivši američki predsednik Bil Klinton 2012. godine na ceremoniji u Njujorku rekao da je njegova žena Hilari razgovarala sa duhom Eleonor Ruzvelt (ženom bivšeg predsednika Frenklina D. Ruzvelta) koja je želela da prenese svoju poruku.

Predsednik Putin je nakon upozorenja sekretara Kisindžera momentalno zabranio ulazak u Rusiju petorici američkih zvaničnika koji su pod kontrolom američkog „kulta smrti“.

Među njima su Alberto R. Gonzales, Daglas DŽ. Fejt, Džon Rico, Skot Bajbi i Vilijam Džejms Hejns II.

Webtribune.rs

KOMENTARI3 komentara

  1. Trifun says:

    To su demoni. Rat je u toku. Ako niste primjetili do sada SAD zapocinje svoje ratove sankcijama i proksi ratovima kako bi 'omeksali cilj' i tako pobijedili sto lakse kada krene oruzani sukobi koji su neminovni ukoliko zrtva oslabi toliko da postane lak plijen. Ako ne oslabi, taj copor hijena ne zapocinje ratna dejstva. To moze da traje godinu dana ili dva vijeka. Ali strategija ostaje ista.

  2. goran says:

    Zasto Putin uopste prima ovog americkog krokodila kome niko ne zna ni godine. Uzgred, krokodila bez ikakve zvanicne funkcije? Zar to nije dokaz neke obaveze prema masonskoj braci? Da li ste primetili da je Putin na raspolaganju samo dvojici ljudi koji mogu da mu banu u goste kad god hoce, prvi je Natanjahu, a drugi Kisindzer, obojica iz istog plemena, plemena koje kontrolise Svetsku banku od koje zavisi i Putin.

  3. Baja says:

    Sastanak svih sstanaka. Sad ce Srbi dobiti avijome i od Amerea!! Koji ste vi papci pa vjerujete svemu!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *