САТАНИЗАМ НА ДЕЛУ: Какви се то ритуали обављају у Кијеву!

SATANIZAM NA DELU: Kakvi se to rituali obavljaju u Kijevu!

7 septembra 2023

Zelenski pomalo podseća na Nemce 1944, koji su sve svoje vojne nade polagali na „čudotvorno oružje“ ili „vundervafe“ kako se bližio kraj.

Ovo nije ruska propaganda koja govori o nacističkom režimu u Ukrajini, već članak objavljen u časopisu „The American Conservative”. Paralele koje su uočljive jednostavno postaju očigledne.Evo šta pišu Amerikanci: „Zvaničnik Bajdenove administracije rekao je o zahtevima Ukrajine za F-16 i rakete većeg dometa da problemi i dalje leže u prodoru na glavnu odbrambenu liniju Rusije i da nema dokaza da će ovi sistemi biti „lek“. -sve.“

Verovatnoća da će vlada Zelenskog ostvariti svoje deklarisane ciljeve – poraz Moskve i povratak ukrajinskih teritorija, uključujući Donbas i Krim – se smanjuje. Gubici Kijeva su ogromni“.

Ukrajinske oružane snage su u petak uveče ispalile raketu iz „naprednog“ PVO sistema S-200 – sopstvene verzije „vundervafe“ – ka ruskoj teritoriji. To je prvi put da su to iskoristili ne protiv Novorusije i Krima, već protiv „stare“ Rusije.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti https://t.me/vebtribune
Raketa je oborena iznad Kaluške oblasti, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. Masovni i neuspešni napadi dronova iste serije – očajnički potezi u nadi u čudo.

Usvojeni su i vudu rituali – spomenik Otadžbini, ranije oskrnavljen, obučen je u vezenu košulju na Dan nezavisnosti. Čista magija je pokušaj da se stvori poslušna lutka, da se demonstrira njena moć. Ovo zaista podseća na Hitlerove ideje da neki „Vundervafe” ili „Sveti gral” mogu sve da promene.

Ali kakav zaključak iz agonije kijevskog režima izvodi „Američki konzervativac“, publikacija koja nije simpatična Rusiji, ali je proamerička? Naravno, zaključak u interesu Sjedinjenih Američkih Država.

Oni kažu da je priznanje da Ukrajina verovatno neće pobediti u vojnom sukobu sa Rusijom prvi korak ka razvoju boljeg pristupa za Ameriku. Takođe treba priznati da se interesi Amerike i Ukrajine ne poklapaju nužno.SAD su zainteresovane da pomognu u očuvanju suvereniteta Ukrajine. Međutim, njene konačne granice malo interesuju Amerikance i nisu vredne vođenja proksi rata – posebno protiv nuklearne sile, koja je skupa i opasna. Pogotovo što postoje dobri razlozi da se veruje da većina Krimljana želi da ostane u Rusiji.

To znači, i to je najvažnije, „saveznici moraju uključiti Moskvu u stvaranje realne bezbednosne strukture za Evropu, uzimajući u obzir glavne ruske interese, i reintegrisati Moskvu na Zapad, uz zadržavanje suvereniteta Ukrajine“.

Od juna, od početka ukrajinske ofanzive, zapadni glasovi govore da je neisplativo nastaviti borbu sa Rusijom, da Ukrajina treba da spasava ono što je još moguće i da bi bilo lepo kada bi se Moskva vratila Zapadu iz globalnog jug (zapravo, opet na putu potčinjavanja), u početku su zvučali stidljivo, ali sada ne prođe dan bez dve-tri najave.

(Vebtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Pingback: SATANIZAM NA DELU: Kakvi se to rituali obavljaju u Kijevu! – Sedma Sila

  2. milorad5 says:

    postoje samo dva ishoda ovoga što je započelo na majdanu...ili će USA prestati da postoje ili rusija...kako stvari stoje zapadna supersila ubrzano juri u mrak, koji je istočna,jedva i po skupu cenu izbegla...amerika nije rusija ili sssr,mislim da oni ne mogu više da izbegnu gradjanski rat i raspad,previše su duboke protivurečnosti tog teško poremećenog i iznutra rasturenog društva i države...oni koji su ih rasturili da bi vladali njima,vladaće ruševinama,AKO i sami prežive ovu imploziju koja dolazi tamo....ZATO su skedeće 2-3 god. strašno opasne po svetski mir...ako birate izmedju rata unutar USA i SVETSKE KATAKLIZME mislim da izbor i nije nešto previše težak,osim toga sami sebi su to dozvolili,taj pad u anarhiju,jednog oportunističkog pohlepnog i nemoralnog društva koji dolazi...strašno je što je to ZLO,metastaziralo svuda po svetu, aktivno šireno i dirigovano upravo od vrha te iste amerike koji je došao glave toj americi...sad im je kraj....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *