САЗНАЊА ИЗ РУСИЈЕ „ЛЕДЕ КРВ У ЖИЛАМА“: „Припреме су почеле…“

SAZNANJA IZ RUSIJE „LEDE KRV U ŽILAMA“: „Pripreme su počele…“

15 maja 2017

“Pre pedeset godina, ulice Lenjingrada su me naučile jednu stvar: Ako je borba neizbežna, morate udariti prvi.“ Vladimir Putin

U disoptijskom romanu Džordža Orvela iz 1949. godine, “1984,“ informacije koje više nisu u skladu sa objašnjenjima Velikog brata se bacaju niz memorijsku rupu. U stvarnoj američkoj disoptiji u kojoj trenutno živimo, informacija se uopšte i ne objavi.

26. aprila je general-potpukovnik Viktor Poznihir, zamenik šefa Direkcije za glavne operacije ruskih oružanih snaga, izjavio na Međunarodnoj konferenciji bezbednosti u Moskvi da su Operativne komande ruskog Generalštaba zaključile da Vašington sprema nuklearni udar na Rusiju.

Times-Gazett u Ešlandu u Ohaju je bio jedini američki štampani medij koji je Gugl pretraga izbacila, a koji je objavio ovu najalarmantniju najavu. Ispalo je da Gugl pretraga nema izveštaje na američkim televizijama, kao ni na kanadskim, australijskim, evropskim, ili bilo kojim drugim medijima, osim RT i intertnet sajtovima.

Nisam mogao da pronađem ni jedan izveštaj da je bilo koji američki senator ili predstavnik, ili bilo koji evropski, kanadski ili australijski političar podigao glas zabrinutosti.

Niko u Vašington nije pozvao Putina da mu kaže da je sve to greška, da SAD ne priprema nuklearni prvi udar na Rusiju, ili da pita Putina kako se ova ozbiljna situacija može umiriti.

Amerikanci čak i ne znaju ništa o tome, osim mojih čitalaca.

Očekivao bih barem da je CIA podmetnula priču u  Washigton Post, New York Times, CNN, MSNBC i NPR da je general Poznihir izrazio svoje lično mišljenje i da se to ne treba uzeti za ozbiljno. Ali, očigledno Amerikanci i njihovi evropski vazali ni ne znaju da je takva optužba izneta.

Kao što sam objavio pre izvesnog vremena, i nedavno u mojoj kolumni o Severnoj Koreji, kinesko rukovodstvo je takođe zaključilo da SAD namerava da sprovede nuklearni prvi napad protiv Kine.

Sama Rusija ili Kina može uništiti SAD. Ako se udruže, uništenje SAD će biti neizbežno. Kakva je inteligencija, ako je uopšte ima, i moral, kog očigledno nema, američkog vođstva da nesmotreno i neodgovorno poziva Rusiju i Kinu da preduhitre Vašingtonov napad na njih sa napadom na SAD?

Sigurno čak ni nonšalantni Amerikanci nisu toliko glupi da misle da će Rusija i Kina samo sedeti i čekati Vašingtonov nuklearni napad.

Preživeo sam svaku fazu Hladnog rata. Učestvovao sam u njemu. Nikada u svom životu nisam doživeo situaciju u kojoj su dve nuklearne sile bile uverene da treća namerava da ih iznenadi sa nuklearnim napadom.

Ja sam podržao Trampa jer je on, za razliku od Hilari, rekao da će normalizovati odnose sa Rusijom. Umesto toga, on je podigao tenzije između nuklearnih sila. Ništa nije neodgovornije ili opasnije.

Trenutno se nalazimo u najopasnijoj situaciji mog života, a postoji nula svesnosti o tome i uopšte nema diskusije o tome!

Kako je to moguće? Putin izdaje upozorenja godinama. On je zapadnim medijima, više od jednog puta, rekao da oni, svojom neiskrenošću, guraju svet u nuklearni rat. Putin je iznova i iznova ponavljao: “Ja izdajem upozorenja a niko ih ne čuje. Kako da doprem do vas?“

Možda će moroni čuti kada se oblaci u obliku pečurke pojave nad Vašingtonom i Njujorkom, a Evropa prestane da postoji, a hoće ukoliko Evropa nastavi sukob sa Rusijom, kao što je zahtevano od Vašingtonovih dobro plaćenih vazala.

U poslednjih nekoliko godina sam izveštavao o reakcijama kineske vlade na američke ratne planove za nuklearni napad na Kinu. Kinezi su pokazali kako bi njihove podmornice uništile zapadnu obalu SAD-a, a njihove  ICBM  bi dokrajčile ostatak zemlje.

Ja sam izvestio o svemu tome, a to nije proizvelo nikakav odgovor. Memorijska rupa nije bila potrebna, jer ni Vašington, ni prodani mediji, ni internet nisu primetili. Ovo je bezbrižnost do hiljaditog stepena.

U Americi i njenim podređenim, puzećim vazalnim državama, informacija se nikada ne objavi, pa tako nikada ne treba da se baci niz memorijsku rupu.

Ako ubedite nekoga da ćete ih ubiti, oni će prvi ubiti vas. Vlada, kao ova koja postoji u Vašingtonu, koja uverava moćne zemlje da su one na meti, je vlada koja uopšte nema poštovanja za živote svog naroda ili naroda u svetu, ili za bilo koji život na planeti Zemlji.

Takva vlada, kao u Vašingtonu, je zlo izvan svake mere, kao i medijske kurve i evropske, kanadske, australijske i japanske vazalne države koje služe Vašingtonu na račun svojih građana.

Uprkos svim naporima da veruju u suprotno, rusko i kinesko rukovodstvo je konačno stiglo, sa zakašnjenjem, do shvatanja da je Vašington zao do srži i da je zastupnik Satane.

Za Rusiju i Kinu, satansko zlo koje vlada na Zapadu je smanjilo izbor za Rusiju i Kinu na njih ili nas.

(autor: Pol Krejg Roberts / Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. kuka says:

  Te otudjene, raspamećene i odljudjene sile zla negde u svojim dobro zaštićenim podzemnim skloništima razradjuju sve moguće i nemoguće scenarije. Jedna od omiljenih im je sveopšti nuklearni rat, koji oni sa velikim zadovoljstvom stalno iznova razmatraju, ali još uvek nisu rešili nekoliko detalja kao što je npr. pitanje kako da oni prežive duže od godinu-dve ili na kome će se u budućnosti bogatiti i iživljavati ako unište čitavo čovečanstvo. Tako ideja o nuklearnom ratu silom prilika utrne i miruje neko vreme učaurena u njihovim bolesnim umovima do sledeće prilike. Tramp nije dorastao ovim strašnim zverima. Oni ga polako melju deo po deo i uskoro će od njega samo dugmići ostati. Pre ili kasnije oni će se zaigrati i otići korak dalje, objaviti malo veći deo ovog scenarija, uputiti malo veću pretnju Rusiji i Kini i one će, htele ne htele morati reagovati. A onda neka nam je svima Bog u pomoći. Američki gradjani nemaju predstavu kakve signale njihova vlast šalje svetu i još uvek živi u zabludi da je američki sistem najpravedniji, a Amerika najslobodnija zemlja na svetu. Kad bi američko društvo shvatilo šta mu se sprema, možda bi uspelo da udalji monstrume od vlasti i spase svet.

  • Dusanka says:

   Svaka rec je istinita ,svaka vam cast nemam drugi komenrar pozdrav Dusanka

 2. nikola says:

  bog je stvorio covjeka a ne sanu

 3. Lajla says:

  U Sociju na konferenciji za novinare sa Merkelovom Putin je izvadio fasiklo i pokazao Kancelarki i zapitao je "dali je ovo vas potpis?"Na sta je ona pocrvenila kao rak i nejasno klimala glavom.A radilo se o NATO napadu na Rusiju BRBAROSA II,koje su sve clanice NATO potpisale,a radi se o tajnom dokumentu komadanju Rusije na tri dela,koji su tajno dospeli u posed obavestajne sluzbe Rusije. Pocetak teksta je ujedno i odgovor Putina na sve sto rade protiv Rusije. “Pre pedeset godina, ulice Lenjingrada su me naučile jednu stvar: Ako je borba neizbežna, morate udariti prvi.“ Vladimir Putin. To je odgovor coveka sa integritetom i znanjem.Naravno kada se proceni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *