САЗВАНА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ: Тема – угроженост председника Србије Александра Вучића

SAZVANA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Tema – ugroženost predsednika Srbije Aleksandra Vučića

6 februara 2021

MINISTAR policije Aleksandar Vulin izjavio je da će sednica Saveta za nacionalnu bezbednost biti održana u ponedeljak.

Vulin je gostujući na TV Prva govorio o ugroženosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića što će biti i jedna od tema sednice.On nije mogao da odgovori da li je podignut stepen bezbednosti oko predsednika.

Vulin je istakao da je Belivukova grupa najopasnija još od Zemunskog klana.

– Na nama je da vidimo, kako je nastala, zašto je nastala i čime se bavila. Zemunskog klana u ovoj državi više neće biti – uveren je Vulin.

On je dodao da je dokaza dovoljno i da nema bojazni da će dokazi nestati kao u slučaju ubistva Vlastimira Miloševića, kada je nestao uzorak Belivukovog DNK pronađen na licu mesta.

Kako je rekao, istina je da je Milan Ljepoja, pripadnik grupe „Pink panter“, jednog dana ušao u objekat i iz njega nikada nije izašao, a njegovi ostaci nikada nisu pronađeni.

– Kao što je rekao predsednik Vučić oni se vode tim ‘nema tela, nema dela’. Ovo je najsurovija grupa sa kojom smo se susreli – poručio je.

KOMENTARI5 komentara

 1. šiško says:

  Hahahaha!!! Jeste, jeste, ugrožen je, nego šta. Tu je beli vuk, pa onda vuko dlak, pa dr akula, a ponekad, kad se oni tamo preko bare malo zaborave pa u prašak dodaju pogrešan prašak, naidju i ružičasti slonovi. Teško je nesrećnika sačuvati od takvih. Ne pomažu ni kobre ni dabre. Mogu se istrebiti samo dizanjem u vazduh legala gde su se ugnezdili.

 2. test01 says:

  Srbija kao drzava a i Srpska nacija je ugrozena dok su kriminalci i izdajnici na vlasti a ovo je samo nastavak vuciceve obmane i propagande dok rasprodaje, pjacka i unistava Srbiju i Srbe!

 3. Gardista says:

  Pustite Legiju, a ne tu neki Velja...trte mrte sve AV botovi i maskarada u noci.

 4. SiNiša says:

  Ma samo su ih malo šamarali, kakva opasnost!

 5. uddu says:

  Ha-ha-ha ! Ovo je najsurovija grupa koju ste videli ?Pa vi,gos"n ministre niste gledali Pink,RTS,Prvu...,Pa tamo svaki dan laju još surovija stvorenja od ovih !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *