СЦЕНАРИО ЗА РАТ ЈЕ СПРЕМАН: Пентагон је припремио план још 2011. године (ВИДЕО)

SCENARIO ZA RAT JE SPREMAN: Pentagon je pripremio plan još 2011. godine (VIDEO)

2 aprila 2018

U emisiji radija „Serbona“ Miodrag Milanović analizirao je planove Pentagona o eventualnom sukobu unutar SAD pod šifrovanim nazivom “KONOR 8888”, sa koga je nedavno skinuta oznaka “strogo poverljivo”.

On je u emisiji “Teorija Zavere u Praksi “ na radiju “Serbona“ analizirao plan iz 2011. koji daje uvide u moguću pozadinu i detaljano opisuje scenario borbe protiv “zombija“, a čiji je cilj vežba u kojoj se kroz imaginarni scenario pripremi ostatak ljudske rase od nadolazeće invazije nedljuskih bića, a za koji mnogi veruju da može biti samo maska za mnogo zlokobnije planove.

Plan vežbi vojske SAD koji je izazvalo brojne polemike u američkoj javnosti, o kojima su brojni mediji opširno su diskutovali, govori o ozbiljnoj strategiji koja prema njegovim rečima predstavlja niz impresivnih koncepata za odbranu od “živih mrtvaca“ – razrađenih do najmanjeg detalja.

Između ostalog, ovaj plan predviđa taktike preživjavanja i scenarije odbrane od nekoliko vresti zombija. Plana koji je prema njegovim rečima izazvao veliku pažnju javnosti, čine ozbiljni koncepti vojnih strategija i fiktivni scenario priprema građane SAD za unutrašnje sukube – navodi Milanović.

Drugi mogući napadi iz Pentagonovog plana obuhvataju napade zlih magijskih zombija, nastalih okultnim eksperimentima, zombije-vegatarijance, koji se hrane biljkama i nisu opasni po ljude, kao i zombije iz svemira. Sve ovo prema njegovim rečima, podkrepljeno je brojnim primerima i detaljno obrađeno od strane američkih vojnih stručnjaka.

(Pravda/Radio Serbona)

KOMENTARI2 komentara

  1. Zoran says:

    Ova vest ima smisla jedino ako se poveze sa rastom autizma u svetu. Drugu logiku ne vidim.

  2. Velika Metla says:

    Naci-čemerikanci moraju da imaju ovakve planove,jer upravo oni i imaju,i najviše su oni i stvorili,zombija na svetu,u svojoj genocidnoj nazovi državi(privatnoj kompaniji),koju zovu "amerika"!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *