ŠEĆERANA ZA 1€ i VILA ZA 10 MILIONA € – Pogledajte kako izgleda kuća Miodraga Kostića na Dedinju

ŠEĆERANA ZA 1€ i VILA ZA 10 MILIONA € – Pogledajte kako izgleda kuća Miodraga Kostića na Dedinju

4 aprila 2014

1096327-20140327-143250Miodrag Kostić Kole će se uskoro useliti u vilu na Dedinju koju je izgradio za samo godinu dana i kako saznaje „Alo“, vila košta skrmonih 10 miliona evra.

Kostić će se uskoro useliti u dom koji se nalazi u najluksuznijem delu naselja Dedinje, a ostalo je samo da se unese nameštaj i odrade neke sitnice kako bi sve bilo onako kako je zamislio.

Biznismen je sa gradnjom počeo u aprilu prošle godine, a sagrađena kuća ima četiri nivoa. U njih su smešteni zatvoreni bazen, bioskopska sala, podzemni parking, a trenutno je u toku i uređenje enterijera.

Kole je nekoliko godina razmišljao o tome da sagradi kuću u kojoj će imati sve što mu je potrebno. Tako je u aprilu prošle godine započeo sa gradnjom vile u Tolstojevoj ulici u naselju Dedinje. Kuća je spolja kompletno završena, a cela fasada je u mermernim pločama, što joj daje posebnu lepotu. Miodrag nije štedeo na materijalima, tako da šta god da je bilo potrebno to je nabavljeno u rekordnom roku. Procenjuje se da je vrednost ove kuće oko 10 miliona evra, ako se uzmu u obzir i lokacija, kao i kvadratura nekretnine, koja iznosi neverovatnih 2.000 metara kvadratnih – izjavio je za „Alo!“ izvor blizak srpskom biznismenu.

Kuća je sagrađena na četiri nivoa, u okviru kojih su planirane razne prostorije, kako za posao, tako i za zabavu. Tako se u okviru vile nalazi zatvoreni bazen, bioskopska sala, ali i podzemni parking za Koletov vozni park. Trenutno se radi na uređenju enterijera i zaista, slobodno se može reći da je ovo možda jedna od najlepših kuća u našoj zemlji.

(Alo)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *