Шеф CIA: Путин је уверен да ће самлети Украјинце и исцрпити савезнике Америке

Шеф CIA: Путин је уверен да ће самлети Украјинце и исцрпити савезнике Америке

27 фебруара 2023

АМЕРИКАНЦИ су при сусретима са лидерима и функционерима других земаља, по правилу, арогантни и наредбодавни. Одавно им је то прешло у навику, па се грдно изненаде кад „налете на зид“.

Шеф CIA Вилијам Бернс рекао је у интервјуу телеканалу CBS News (Си-Би-Ес њуз) да је шеф руске Спољне обавештајне службе Сергеј Наришкин, приликом њихових преговора у Анкари у новембру 2022. био „дрзак“.До тога њиховог сусрета је дошло на молбу Џоа Бајдена са којом се сагласио Владимир Путин, а Бернс сада, безмало четири месеца касније, открива да је Наришкин имао веома пркосан став у коме је било дрскости и ароганције.

Што је такође симптоматично, Бернс тог новембарског Наришкина проглашава за Путиново огледало. Овако:

„Држао се дрско и наступао са висине, што је одражавало уверење руског председника Путина да може да учинити да време ради за њега, да може да самље Украјинце, да може да исцрпи наше европске савезнике и да ће на крају код њих доћи до политичког замора“.

Да ли га је гледао овако?

Бернс је новемабарски састанак са Наришкином назвао „прилично депресивним“.

Наришкин на ово још није одреаговао, али је раније рекао да је са Бернсом разговарао о нуклеарној безбедности и „украјинској тематици“.

(Fakti)

KOMENTARI3 коментара

  1. padre says:

    Pa ovoje ipak malo realnije od onog vašeg regionalana sila, ekonomski kolaps, međunarodna izolacija, pobuna naroda i ostalo!

  2. Gagi says:

    Bez obzira na sve uspehe Rusa u ovom ratu, kauboji i dalje prete. Bezobzirni su i "sigurni" kao i uvek do sada. To govori samo jedno, spremni su da sacuvaju svoju dominaciju po svaku cenu. Meni se cini i nuklearnu. To su oni vec odlucili, spremni su za tu vrstu obracuna. Zbog toga se tako osiono ponasaju jer im je to zadnji kec u rukavu. Kao sto sam ranije napomenuo, oni imaju izgradjene podzemne gradove gde mogu da borave neprekidno do pet godina. Narod ce naravno da svetli kao svitci kada se zanje zito.

  3. moki says:

    Ovo je stvarno prevrsilo svaku meru! Bas ne znaju kad je dosta! Da oni nekoga optuzuju za drskost??? Belosvetski zlikovci i masovne ubice. Nekaznjeni do danasnjeg dana. Oni stvarno misle da su svi pasli travu. Ali, nicija nije do zore gorela......njihov kraj ce biti strasan. Onako kako su zasluzili!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u