ШЕФ ФБИ ПРЕД СМРТ ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ТАЈНЕ: Следи нам нешто горе од нуклеарног рата!

ŠEF FBI PRED SMRT OTKRIO JEZIVE TAJNE: Sledi nam nešto gore od nuklearnog rata!

7 novembra 2017

Bivši šef FBI-ja Ted Ganderson, čovek je za kojega zna jako malo ljudi. Pre svoje smrti čovečanstvu je otkrio mnogo stvari koje su preko masovnih medija vrlo skrivene!

Reč je o za mnoge šokantnim podacima koji ni po koju cenu ne smeju doći do šire javnosti. Reč je o genocidu koji elita sprema za čitav svet.

Zapravo, radi se o depopulaciji, kako oni to nazivaju, ali i o pripremama za novi totalitaristički sistem koji se u ovom trenutku malim koracima i sa svih strana stvara u čitavom svetu, pre svega u SAD, gde se aprovodi eksperiment nad ljudima koji se polako preliva na sve druge kontinente!

Ted Ganderson javnosti je pre smrti otvorio dušu, svedočio je o svemu šta je kao šef FBI vidio i čuo, ali gotovo ništa od toga nikada nije došlo do javnosti. U ovom tekstu prenosimo vam njegove reči i delove njegovih intervjua, a dotiču se tema o kojima mnogi ne žele da razmišljaju.

„Smrt, poznatija kao kemtrejls, slijeva se na građane SAD-a, u Engleskoj, Škotskoj, Irskoj i drugim zemljama Evrope. Lično sam video, ne samo u SAD, već i u Meksiku i Kanadi. Ptice umiru širom sveta, na stotine hiljada riba i drugih životinjskih vrsta umiru takođe. To je genocid. To je otrov. To je ubistvo koje su nametnuli UN. To je nešto što se mora zaustaviti. Osobno znam od kuda poleću avioni koji ovo čine. Iz Linkolna, Nebraske, Fort Sila, Oklahome, to su mesta iz kojih se kreće. Lično sam posmatrao avione koji su pre leta stajali u Nebraski na avio-pisti američke vojske. Ti avioni nemaju nikakve oznake na sebi. To su vam veliki vojni avioni bez oznaka po sebi. To što čine je zločin, zločin protiv čovečnosti, zločin protiv svih naroda iz svih delova sveta. To mora biti zaustavljeno. Što nije uredu s našim Vladama? Ko ima uticaj na njihove odluke, na njih same, njihovu rodbinu i prijatelje? Šta nije u redu s pilotima tih aviona da posipaju ovaj otrov po sebi, svojim porodicama? Neko mora učiniti nešto po tom pitanju. Neko mora progovoriti!’rekao je hrabro Gandersen, razotkrivajući ono što mnogi pod uticajem slepe vere u plaćeničku nauku ne žele da vide. Ali, to nije ni bitno, slepa vera zato i je slepa!

Nadalje, Ted Ganderson svetu je ispričao kako je pre nekoliko godina Vlada SAD nabavila više od 30 hiljada giljotina koje su dobile odobrenje američke vlade!

Od navedenog broja, 15.000 giljotina trenutno je skladišteno u Džordžiji, a drugih 15.000 u saveznoj državi Montani. Potvrda ovih navoda je dokument pod oznakom HB 1274 kojim je ozakonjeno u državi Džordžiji da se kao smrtna kazna nad građanima može primenjivati ​​odrubljivanje glave giljotinom.

Mnogi u ovome ne vide ništa sporno jer u pitanju su smrtne kazne, ali tada je penzionisani agent FBI Ted Ganderson postavio jedno pitanje: ako je poenta samo izvršenje kazne nad osuđenim zatvorenicima, zašto je onda Vlada nabavila čak 30.000 giljotina i više od 600 miliona metaka sa šupljim zrnom (Hollow point bullets)? Nije valjda da verujete u te priče, oni nešto opasno spremaju’, rekao je on.

Povezano s ovom činjenicom, javna je tajna da se u Americi nalazi više od 800 logora, svi do jednog su već u potpunosti operativni i spremni da prime “zatvorenike”.

U logorima je već zaposleno i osoblje pod punim radnim vremenom, iako još nema interniranih zatvorenika. Tim logorima upravlja FEMA (Federalna agencija za upravljanje u vanrednim situacijama), a za primenu logora čeka se predsednički potpis na određeni zakon i proglašenje istog od strane Državnog tužioca da sve postane “pravno” osnovano – dakle po zakonu. U ovom kontekstu jedan od najvažnijih probrana je i tzv. Rex 84 program koji je osnovan s idejom da se zaustavi “masovni egzodus” ilegalnih stranaca koji bi prešli SAD granicu u Meksiku, odnosno, navodno, kako bi se ilegalni stranci sproveli u centre FEMA.

Rex 84 program takođe omogućuje da se po potrebi mogu zatvoriti vojne baze i pretvoriti u zatvore. Mnogi kampovi u blizini imaju i aerodrome, što ukazuje da je organizovan transport za masovnu deportaciju. Većina logora može udomiti oko 20.000 zatvorenika. Trenutno, najveći od tih objekata je na području Ferbanksa, Aljaska i može primiti oko 2 miliona ljudi.

Sve ove podatke izneo je specijalni agent FBI-ja, Ted Ganderson u intervjuu koji je dao je dao neposredno pre svoje smrti, ali to podaci nikada nisu dati javnosti, već je Ted Ganderson automatski diskreditovan i prozvan ‘ teoretičarom zavere’, iako je sva saznanja svetu preneo kako bi osvestio ljude na ono što nas sve zapravo čeka.

Ted Gunderson još je rekao kako elita planira novi totalitaristički režim popraćen genocidnim radnjama i da nam prethodi veliki progon.

(Kurir, Dnevno.hr)

KOMENTARI9 komentara

 1. Vojna I ojdeSe says:

  Takko je..... U sluzbi naroda.... Koji narod bre.....

 2. Novo doba says:

  Da, ovaj dobri čika Ted uopšte ne bi ovo izjavio neposredno pred smrt, da nije izjavio ovo što je izjavio. Ostao bi živ. Ali učinio je humano delo i upozorenje onima koji su za pravdu i pravednost, jer će baš takvi biti u progonstvu kao što reče na kraju. Jedina ispravna borba koja može ovo da predupredi je oslonac u Hristu, Gospodu našem i Spasitelju, jer ko i telo izgubi živeće zarad Hristove sile koji je prvenac u vaskrsenju, a onaj koji želi život da sačuva izgubiće ga. Sve dobija svoj smisao u Hristu koji je pobednik zajedno sa svojim sledbenicima u ovom ratu protiv zlog poretka. Zato i čekamo ovog cara nad carevima i gospodara nad gospodarima i pravedni sud Njegov, jer će svako od nas dobiti po delima svojim.

  • Hruscov says:

   Sve je tacno napisano ali dok gospod ne formira svoju elitnu jedinicu i narod shvati poentu price, mnogih vise nece biti. Pamet u glavu.

 3. triglav says:

  "i da nam prethodi veliki progon" ... kome?

  • padre says:

   Kome, pa svima!Ti si zaboravio, da je sve što dođe iz Amerike, dobro i opšte se ne postavlja pitanje zašto!

 4. Velika Metla says:

  Kako mu proradi savest pred odlazak Gospodu na ispovest!Gde si bio do sada?

 5. Ivan Grozni says:

  Opet citamo teoriju zavere. 500 miliona,jedna milijarda na planeti. Sad treba naci krivca. Biblijski narod ili samoproglasen "izabrani" narod,Engleze. Kazem Engleze jer kod njih je bilo verovanje da su izabrani da vladaju resto sveta. Sto se tice giljotina! Ko je mogao da isporuci 30.000 Montani. Zasto bas Montani?. Zasto nas ne ubiju na Time Squeru u NY. Bilo bi ubedljivije. Samo;mi smo otisli daleko od giljotine. Danas biolosko i hemisko oruzje moze cuda da napravi. Evo pacove trujemo i oni se niti raspadaju niti smrde. Samo se osuse.Mozda tako nesto postoji i za ljude. Samo ima jedan mali problem. Eugenici jos nisu sigurni da su napravili SUPER coveka. Pa ko bi onda bio izabran da vlada. I sto bi neko unistavao ljudsku vrstu kad vec poseduje 90% resursa ove planete. Neko treba da se divi njihovom bogatstvu. Jer sakriveno bogatstvo ne daje bas veliku satisfakciju, ako mu se drugi ne dive.Ne zidaju se kule da bi u njima samo ziveli vec da pokazemo moc. Do tada uzivajte u zivotu, koji nije Bog zna sta, ali je ipak zivot.

 6. PRVA LINIJA says:

  SVE CE TO NAROD POZLATITI, KAD IM PRORADI ,,ZUTI KAMEN" kako ga zove trifun napunice oni kampove dupke

 7. goran says:

  Triglav pita ko ce biti progonjen. Pa, svi, jer za vladajucu elitu nema razlike izmedju nepodobnog Srbina i nepodobnog Amerikanca (inace ne bi mnogi americki intelektualci vec sedeli u zatvorima, bili izbaceni sa fakulteta...) Cilj je stvaranje planetarne diktature. U tom cilju planiraju nuklearni rat velikih razmera i ukidanje gotovog novca. Naravno, tu je hemijsko i ostalo trovanje, promocija robota, sodomizma... Vakcinama stvaraju autisticnu decu. Na Zapadu je svaki treci covek kao zobmi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *