СЕНЗАЦИОНАЛНО ОТКРИЋЕ: Ватикан тврди да је највећа хрватска светиња – ЛАЖ!

SENZACIONALNO OTKRIĆE: Vatikan tvrdi da je najveća hrvatska svetinja – LAŽ!

3 juna 2015

people_praying_MedjugorjeNavodno, postoje izveštaji koji govore da je vatikanska komisija već donela zaključak kako su čuda u Međugorju lažna. Međutim, smatra se da Crkva zasad mudro “ćuti” zbog mogućeg “haosa” koji bi nastao nakon objavljivanja izveštaja

Vatikanska Kongregacija za proučavanje vere objavila je 2013. godine “smernice” prema kojima se nalaže zabrana održavanja događaja koja promovišu takozvana “međugorska ukazivanja”.

Nakon što je kardinal Gerhard Miler, prefekt vatikanske Kongregacije, zabranio “nastup” Vicke Ivanković-Mijatović zakazan za 21. jun u italijanskoj Sestoli gde je trebala da govori o takozvanim “međugorskim ukazivanjima” i nakon što je američki nadbiskup Robert Karlson, po zahtevu iz Vatikana, zabranio nastup Ivana Dragičevića, zakazanog u američkom Sent Luisu, portal catholic.org navodi kako je moguće da je Sveta Stolica odlučila da preduzme konkretne poteze protiv Međugorja.

Utemeljaan je i posebna vatikanska komisija koja je završila svoj posao i izveštaj predala Kongregaciji. Za sada nikakva nova službena odluka nije objavljena.

Iako je prošlo nekoliko godina od završetka izveštaja vatikanske komisije, čini se, barem su takve indikacije, da Sveta Stolica smatra kako navodna ukazanja nisu vredna verovanja.

Takođe, otkazan je i nastup Vicke Ivanković-Mijatović u Brazilu. Planirano je da Vicka svedoči o “međugorskom fenomenu” u Sao Paolu.

Navodno, postoje izveštaji koji govore da je vatikanska komisija već donela zaključak kako su navodna ukazanja u Međugorju lažna. Međutim, smatra se da Crkva zasad mudro “ćuti” zbog mogućeg “haosa” koji bi nastao nakon objave.

S druge strane, stanovnici Međugorja se nadaju da će Vatikan u bliskoj budućnosti priznati ukazanja.

(N1info.com)

KOMENTARI11 komentara

 1. Dunja says:

  Ma nema veze, sad će da im posvete Stepinca, pa će ustašama da svetli u mraku lično velečasni...

 2. Petar says:

  Tamo na tom terenu Međugorja ustaše su počinile velike zločine nad srpskim civilima. To je podignuto ''svetište'' nad kostima nevinih ubijenih ljudi.

 3. Nedo says:

  Kako im se ukazala Gospa u Medjugorju tako srecni i veseli bili! Laz najveca u zadnjih sto godina!

 4. petko says:

  I ja sam nedavno otkrio da ako istovremeno odvrnem obe slavine na cesmi voda koja tece nije ni hladna ni vruca, nego onako, nekako topla. Eeeeeej, topla!

 5. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  Rvati su pasji okot, žene su im drolje, a deca im se rađaju kao gotove ustaše, na žalost pošto ih je predhodno načinjeo neki zagoreli Srbin, jer Rvati od silnog klicanja Domovini, Tuđmanu, Gospi i Kolindi jebu rijetko,ali zato loše. Rvatska je pakao na Zemlja natopljena srpskom krvlju, to je prostor na čiji pomen proseknog Srbina prođe jeza. Rvati su jedini u istoriji imali konc lagere za decu, naravno srpsku. Rvati, te stare kukavice čiji se identitet zasniva jedino na mržnji prema Srbima imaju i svoju Gospu, koja se, gle ČUDA, ukazala na mestu ili nerdaleko od jama gde su zlotvori i nakaze rvatske pobacale na stotine i hiljade SRBA. A srbi im se za to nikada nisu osvetili, a morali su,jer ko se ne osveti, taj se ne posveti. I sad autor teksta nama Serbima otkriva rupu na saksiji. Pa znamo mi to. Već 40 godina. A sve ovo je dokaz da je hrišćanstvo jedna do zla Boga konfuzna religija, koja to više i nije, u kojoj svako zlo ima opravdanje, što samo dokazuje da je Džizus Rista džaba visio na krstu, sem ako to nije bio dobro osmišljen performans, jer da tako nije, zar bi bilo ovolikog zla?

 6. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  Koji je odgovor? Odgovor je izgradnja Memorijalnog Centra posvećenog genocidu nad Srbima počinjenom od strane Rvata, u Beogradu i Banja Luci, i svim mestima gde je Sotonino potomstvo klalo srpsku nejač. Ako gamad može da slavi Pedera i Predofila Stepinca, ako za koju nedelju krvnici budu marširali kroz okupirani Srpski Knin slaveći progon Srba iz Srpske Krajine, onda i mi možemo da se sećamo svojih stradalih. A veoma se nadam da će pred obeležavanje Oluje Rvatsku i Rvate zadesiti neka žestoka i grandiozna nesreća.

 7. Zapadnjak says:

  Sve što se događa u Hrvatskoj u zadnjih 20-tak godina podsjeća na jedan od Felinijevih filmova.Nemoguće je da se u srcu Evrope na tako malom čiru zemlje događaju ovakve stvari.Pro ustaše divljaju zemljom,predsjednica koketira sa ljudima koji su ubijali na veliko,budući premijer zajedno sa zastupnicom u EU parlamentu preti da će jednu šaku jada oprati sa tog čira,izrasline iz zemlje.Pa se normalno postavlja pitanje,kakvi su to ljudi,vjernici,štovatelji Božjeg djela i sljedbenici njegovih želja i naredbi.Ovdje ,na ovom čiru zemlje,sve Božje zapovijedi pogažene su drastićnije nego bilo gdje na svijetu.Ja nisam pametan,prosto se nekada upitam jeli to moguće da ta sveta "zemlja"Vatikan,koja MORA biti lučonoša Božjih zapovijedi,institucija direktno kontrolisana od samog Gospoda Boga dozvoljava i još i učestvuje u ovom cirkusu koji sebe naziva Vjerom.Vjerom u čega,u zelene novčanice,u preplašena mlada tjelešca koje su prljavi pedofili zauvjek isključili iz života te sada samo bitišu,zar vjeruju u Gotovine,zar vjeruju u Stepinca,is ve njegove nasljednike,Bože,ako postojiš u našim mislima,djelima,u našim životima i radnjama,moliti se za vjeru za koju je Krist tako hrabro stao pred Pilata,još hrabrije podneo muke,zar za ovakvo šta?zar smo sasvim sišli s uma,ubijamo,palimo,koljemo,mrzimo,prodajemo bližnje i gradimo kojekakve dvorce ,za čega,da se molimo Bogu,zar to ne možemo bilo gdje,zar to on od nas zraži?Ako si Bože,tu negdje,oko nas,očisti ovaj čir od ubica ,lopova,krivokletnika,i nemoj nam oprostiti,kazni nas baš onako kako zaslužujemo,udri po nama ,bolje da nas i nema nego da smo ovakvi kakvi smo sada,

 8. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  ..........i zato, poseremo vam se u Međugorje, a naročito na Međugorsku Gospu i Stepinca, onako kolosalno, i nataknemo vam Šteficu Cvek na Velikosrpski Milokliz.........bre........ P.S. A ti Kolinda, tri Očenaša i pet Zdravomarija zato što ga loše šišpu.........

 9. Za Srbiju says:

  "Gospa" izdaje građevinske dozvole i savetuje za koga da se glasa. Oni koji su je "videli", danas žive u Italiji u svojim zgradama sa nekoliko stanova.

 10. silvije says:

  Možda je vama to senzacija, ja znam za to već nekoliko godina iako živim u Hrvatskoj...

 11. Griffin says:

  Pa svi znaju da je laz.Interesanto je da su sbi balavvci koji su videli Gospu.danas vrlo dobro sityirani..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *