СЕНЗАЦИОНАЛНО ПРИЗНАЊЕ НАЈМОЋНИЈЕ МЕДИЦИНСКЕ УСТАНОВЕ: Вакцине узрокују аутизам!

SENZACIONALNO PRIZNANJE NAJMOĆNIJE MEDICINSKE USTANOVE: Vakcine uzrokuju autizam!

1 aprila 2016

FDA-building-jpg

Administracija za hranu i lekove (FDA) je po prvi put priznala da vakcine uzrokuju autizam u dokumentu na njihovom sajtu.

U dokumentu se nalazi uputstvo za korišćenje vakcine Tripedia i eksplicitno se navodi da ona može uzrokovati „idiopatsku trombocitopeničnu purpuru, SIDS, anafilaktičku reakciju, celulitis, autizam, grčeve, encefalopatiju, hipotoniju, neuropatiju, pospanost i apneju“, piše jedan od najpoznatijih alternativnih sajtova na svetu “naturalnews.com”

Mejnstrim mediji su do sada uglavnom zataškavali ovakve dokumente, ali ovaj dokument je objavljen za javnost i eksplicitno navodi sve ono o čemu mnogi već duže vreme pričaju.

Živimo u mračnom dobu medicine kada vlada jaka cenzura i zastrašuju se svi oni koji se usude da išta progovore o vakcinama.
 

U mnogim slučajevima vakcine uzrokuju iste te slučajeve zbog kojih se navodno primenjuju, zbog čega dolazi do toga da epidemiju pokrenu upravo deca koja su vakcinisana.

Toksini iz vakcina slabe imuni sistem dece i čine ih nosiocem virusa iz same vakcine.

Vakcine danas ne postoje da bi lečile bolesti, već da bi stvarale profit. One mogu da stvore profit samo ako nemaju efekat, jer da imaju, niko se više ne bi razboljevao. Što je više vakcina, to je više bolesti i to se više širi panika u medijima da što više ljudi vakciniše svoju decu. I tako se ciklus ponavlja. Nauka o vakcinama je zapravo samo jedna ogromna marketinška šema i nema nikakve veze sa pravom naukom.

Jednog dana će se ta istina u potpunosti razotkriti i svi će tražiti od industrije vakcina da se povuče jednom za svagda pre nego što uništi ljudsku civilizaciju.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Lajla says:

    Vakcine izazivaju bolesti a farmakomafija PROFIT,sta je bilo sa pticijim gripom? iMA JOS TOGA DOSTA KAKO LJECE OSTALE BOLESTI .Na primer VISOKI PRITISAK ,DIABETES,ARTRITIS,ITD ne lece, samo saka lekova ,verujte i placajte.

  2. Aleksandar says:

    Svaka stvar na ovome svetu ima svoju upotrebu i zloupotrebu, use and abuse, pa tako i vakcine. Kao što nož možete upotrebiti da njime sečete hleb ili ubijete čoveka, tako i vakcine možete koristiti za zaštitu od zaraznih bolesti, ili za masovno onesposobljavanje ljudi. Ali ovo drugo nema nikakve veze sa teorijskim postavkama medicine, kao što neki hoće da kažu, nego sa kriminalom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *