СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ извређао патријарха Иринеја!

SERGEJ TRIFUNOVIĆ izvređao patrijarha Irineja!

25 juna 2017

Glumac Sergej Trifunović, udarna perjanica kandidata Saše Jankovića, brutalno je izvređao patrijarha srpskog Irineja.

Pokušavajući valjda da ispadne duhovit, mada njegov humor niji ništa drugo do blaćenje svih onih koji mu nisu po volji, Trifunović je na Tviteru doslovce napisao:

– Neka sestro. Ako ne možete vi danas od obaveza na paradu ponosa, ponosno ću vas zamenuti. Uz Božiju pomoć – stoji u tvitu Trifunovića uz koji je podelio i fotografiju patrijarha Irineja i mandatarke Ane Brnabić koja je nastala tokom inauguracije predsednika Aleksandra Vučića.

Nema nikakve dileme da je Trifunović, koji o sebi voli da misli kao o elitnom delu Srbije, još jednom pokazao koliko je zapravo prost.

(Informer)

KOMENTARI12 komentara

 1. Kosovac says:

  Jeste Sergej g*ovno, ali ovog puta nije rekao ništa netačno, samo je podigao zavesu da se bruka vidi. Tu je njegova velika krivica u ovom slučaju, što nije zataškao. Pa i on je jedan mali šraf, ne bi se trebalo ljutiti na sitnu ribu koju je pustila krupnija

  • Kosovac says:

   Zaboravio sam da kažem, pa i ovaj Ser koji je Gej ima pravo na različitost.

 2. Za Srbiju says:

  Premijerka je premijer. Vidi se da je muško. Šta je ova fotografija trebala patrijarhu? Možda da je pošalju papi.

 3. Max says:

  Irinej je antisrbin,ekumenista,vatikanac...to i sam kaze....

  • Ajaj says:

   Pa ulaguje se eliti, svetu, državi, gospodi. Samo se ne ulaguje Bogu. A pisano je valja slušati Boga a ne ljude. Kome čast, čast, kome vlast, vlast, kome porez, porez. Ali na kraju sve pripada Bogu. Treba poštovati vlast jer nema vlasti koju Bog nije dopustio, ali im se ne sme podilaziti. Ovaj čak ne želi ni porez da plati jer misli da je izuzet. Odradio, ulagivanjem, poštuje sve što vladajući donese kao uredbu. Nije buntovnik to je uredu, ali ništa korisno i nikakvo spasenje ne donosi narodu. Evanđelje treba da je program crkve kao što je bilo u vreme Patrijarha Pavla, pravog patrijarha. Ali nema brige jer će svako do nas dobiti po delima svojim dolaskom pravednog carstva Božijeg i onog koji će da se zacari, Gospod i Spasitelj i Otkupitelj naš Isus Hristos.

   • bagro crvena says:

    Jednostavno, glasno i tačno!

 4. Svašta says:

  Pa zar se dotle došlo, da se prenosi šta svaka budala kaže na tviteru? Uz to još i nepismen.Ne kaže se zamenuti, već zameniti.

 5. milan says:

  eeeeeeeee moj oce deda pradeda cukundeda navrljdeda ......... STRVARNO ME JE SRAMOTA OD VAS

 6. igor says:

  Pazite se Irineja,coveka sa zmiskim ocima. Daleko je on od Pravoslavlja,on je obicni kurvar i lopov probisvet. Postavljen je od Serbske msonerije..Pogledajte "tri Irineja" na YouTube pa se uverite sami.

 7. Dragi says:

  I šta je tu uvredljivo napisao Sergej? Bolje se zapitajte kakav je to patrijarh Irinej i ko su mu vladike i kako ih smenjuje, umesto da pravite pitanje oko toga šta Sergej Trifunović piše.

 8. Prva linija says:

  dragi, pa ti si debil, par ekselans (sto bi reko trifun)

 9. milutin says:

  Cist genije iz slobodarskog Uzica . Verujem u Boga ali ne u Crkvu kao instituciju. Puna je bolesnika . Ziveo genijalni Sergej , on je sjajan momak sa jajima a ne kao premijerka !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *