СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ: Тадић би се извинио Ердогану због Милоша Обилића

SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Tadić bi se izvinio Erdoganu zbog Miloša Obilića

10 oktobra 2017

Zanimljivo je na Tviteru ovih dana…

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan trenutno je u poseti Beogradu, gde se danas sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Predsednici dve zemlje svečano su potpisali sporazum o saradnji Srbije i Turske. Vučić je na zajedničkoj konferenciji za novinare u Palati Srbija naglasio da Srbija želi najbolje odnose sa Turskom jer ovo nije 1389. već 2017. godina, a u interesu obe zemlje je da budemo prijatelji.

Ovim povodom, oglasio se i glumac Sergej Trifunović na svom Tviteru, ali se ovog puta nije osvrnuo na aktuelnu vlast i postupke predsednika Vučića, već je „potkačio“ bivšeg predsednika Borisa Tadića.

 

KOMENTARI2 komentara

  1. Jesenjin says:

    Ma bre i AV je prirodni nastavak tadije, AV se već izvinuo Klintonu što nas je bombardovao a nismo lepo pričali o njemu, fali još i ostalim gazdama da se izvine. Nego ovaj sergej, šta on s... zar zaboravio da snima svoje dosadne filmove i slično i onako ih ne gledam.

    • Osmanlija says:

      Ma da, čemu ta tolika mržnja prema političarima, jeste da krvarimo jer je njima laka ruka, ali i to je neki blagoslov za nas. Sergeju ne cvrkući već radi nešto pamento, na pr. osnuj neko ne vladino društvo za akciju "obeležimo pravilno one kontejnere u koje se baca hrana" jer ćemo tako brže da se snađemo, pre nego što skapamo od gladi. Turcima možemo da se izvinimo samo zato što smo ih oterali iz naših krajeva, a bili su carevina i ha,ha. Tako je bar govorio AV. A tadić je govorio samo o Severini "ja se budim sa njom". To mu je bio politički kraj, serevina ga ošamutila gore nego kebu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *