ШЕРОН СТОУН ШОКИРАЛА АМЕРИКУ: Исказала поштовање према Путину!

ŠERON STOUN ŠOKIRALA AMERIKU: Iskazala poštovanje prema Putinu!

14 januara 2020

Holivudska zvezda Šeron Stoun dobila je u Berlinu nagradu „Žena godine“ koju dodeljuje nemački magazin „Dži-kju“. U intervjuu za nemačko izdanje „Dži-kjua“, ona je izrazila poštovanje prema ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i prezir prema američkom lideru Donaldu Trampu.

Američka glumica Šeron Stoun odala je priznanje ruskom lideru Vladimiru Putinu i ukazala na njegove razlike u odnosu na američkog predsednika Donalda Trampa.Ona je rekla da misli da je Putin jak lider na svoj način, dodajući da ne bi volela da bude njen predsednik, ali je da joj ne smeta način na koji vodi Rusiju.

Šeron Stoun je rekla da su sa njene tačke gledišta Tramp i Putin veoma različiti. Dok predsednikom SAD manipulišu lideri drugih država, Putin vodi svoju zemlju u njenom najboljem interesu.

Prema njenim rečima, Tramp i dalje želi da bude drugačiji predsednik i sasvim je neprimereno da predsednik SAD bude pod istragom zato što ga je izmanipulisala druga globalna sila.

Ona je rekla da ne veruje da će Tramp ponovo biti izabran za predsednika, uz opasku da je osnivačka ideja SAD bila da su svi ljudi jednaki, što nije u skladu sa Trampovom politikom.

KOMENTARI4 komentara

 1. Zoran says:

  Kao ona serija Pozoriste u kuci: Pozoriste, pozoriste, ali ne u svojoj kuci. Tako i ona, super lider, al neka ga vama, ja necu.:)

 2. Pera says:

  I ako nas voli, ona kao i svi amerikanci ne prelazi kvocijent od 100. To se zove zombi ljudi. Sad su tu zarazu prosirili na eu, pa cak se primecuje i kod nas na ljudima na vlasti !

 3. Adolf says:

  Samo ti sestro vežbaj prekrštanje nogu, mani se politike.

  • Don says:

   👍😂😂😂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *