ШЕШЕЉ: На пролеће крећемо да рушимо власт

ŠEŠELJ: Na proleće krećemo da rušimo vlast

25 januara 2015

SERBIA-WARCRIMES-POLITICS-SESELJ-DEMO– Radikali će na proleće početi sa protestima protiv aktuelne vlasti u Srbiji – najavio je u subotu uveče predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

– Čekamo proleće da gora ozeleni i počinjemo sa mitinzima. Ova vlast neće izdržati još dugo, jer puca po svim šavovima, pa očekujemo izbore do kraja godine – rekao je Šešelj na tribini u Čačku.

On je rekao da je počelo obnavljanje i konsolidovanje redova SRS od njegovog povratka iz Haga.

Govoreći o mogućoj saradnji sa drugim patriotskim partijama, Šešelj je naveo da je SRS otvorena za postizborne koalicije sa svima onima koji se protive ulasku Srbije u EU.

– Budućnost Srbije je u čvršćim vezama sa Rusijom, formiranju jedinstvenog tržišta, carinske unije i odbrambenog sistema sa tom zemljom – naglasio je Šešelj.

Kada je reč o boravku u Haškom tribunalu i procesu koji je vođen protiv njega, Šešelj je ocenio da je to politizovan postupak i da ta institucija ima antisrpski karakter.

– Presude koje se donose u Hagu su političke, procesno manjkave i sa mnogo grešaka – rekao je Šešelj i ponovio da se neće dobrovoljno vraćati.

(Vesti)

KOMENTARIJedan komentar

  1. ARTILJERAC says:

    Da oteramo izdajnike sa vlasti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *