ШЕШЕЉ најавио потпуно неочекиван политички потез

ŠEŠELJ najavio potpuno neočekivan politički potez

22 juna 2020

(foto: Youtube printscreen)

Lider SRS rekao je nakon proglašenja rezultata da to što radikali nisu ušli u Skupštinu za njega ne predstavlja smak sveta, da nije skrhan bolom kako su neki zaključili te da o odlasku u političku penziju ne razmišlja…– Ovi izborni rezultati ne odgovaraju volji naroda kako je mi osećamo. Borba se nastavlja! Ništa je zaustaviti ne može! Rane ćemo da previjemo i u nove juriše da krenemo! Četnički vojvoda nikada ne ide u penziju! – rekao je Šešelj. Na konstataciju da je u više navrata govorio da mu je najteža noć bila kada su dok je on bio u Hagu radikali ispali iz Skupštine kaže:

– Jeste i već sam se onda privikao na takve okolnosti. I zato mi ova noć nije najteža, ova noć me okuražila da budem još odlučniji u budućnosti i da se još više borim – naveo je u zaključio:

– Kada Srbiji bude teško shvatiće da su joj radikali nepophodni i nezamenljivi – rekao je na kraju.

(Alo)

KOMENTARI11 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Jedan vucicev podrepas manje. Nije bio neophodan. Podrzace ga on svakako.

 2. uddu says:

  Ti si svoje odradio,ti si nam i doneo ovo zlo.

 3. VRSK says:

  Sledeći izbori i imaćeš samo 2 glasa,ti i tvoj sin. Ogadio si svoj politički performans svojim jezikom,ponašanjem i izgledom. Za tebe je kasno da se dokazuješ,neki novi trendovi su aktuelni. Tvoja politika nije nikome zanimljiva.

 4. Za Srbiju says:

  Sredio je i tebe i Tomu. Iskoristio vas ko mlade majmune.

 5. Djoka Brica says:

  Ta stara drtina je proslost, vreme je da se povuce za sva vremena. Nikakav je on dobitak za narod Srbije, a to sto nekog cetnika imitira to je bila sve gluma. Sta zna, to jeste da lupeta, da vredja, da usudjuje, da preti a posebno ume da laze.

  • test01 says:

   Obavio je ono zasto su ga pustili iz Haga, podrzavao je svog ucenika i veleizdaju Srbije dok je SRS stranku drzao na uzdi i periferiji, dok je nije unistio!

 6. srbin says:

  Ispadose radikali bivsi i sadasnji naj veca propast za srbiju gori od zutih.Seselj je namerno upropastio stranku naplatio sve dobro i izvuko se iz politike.

 7. test01 says:

  Ovi radikali i nihovi ucenici (koji sada drmaju Srbijom) su najvece zlo koje je ikada snaslo Srbiju.

 8. Srbija cveta says:

  E, dobri moj narode, samo da vam kažem da su svi naši političari ispali velike seronje samo zato što nikada nisu mogli zajedno da naprave nešto dobro za Srbiju. Tolika neka pamet i inteligencija a koristi se samo za borbu za vlast i Sorošev kazan. Sramota, ni bombardovanje plutonijumom nas nije naučilo pameti valjda zato što imamo prirodnu radioaktivnu glupost u sebi samima. Cvrc!

 9. Penzioner says:

  Da je bio podrška svom učeniku to nije video samo slepac. Da je veoma dobro bio obavešten o razbijanja SRS to je objavljeno u članku Magazina Tabloid RAZBIJANJE SRBIJE! IZNENADNA NOVČANA I POLITIČKA PODRŠKA ZAPADA UVEK JE VEZANA ZA IZDAJU (ovaj članak i sad se može naći na internetu). I sam je pred sudijama Haškog tribunala izneo imena obaveštajaca koji su vrbovali Nikolića i Vučića. Sudija Antoneti ga ne bi ni pustio da priča o tome da jedan od njih nije bio Francuz Arno Danžan, koga je i nedavno u skupštini pominjala Vjerica Radeta. Ime drugog (američkog) obaveštajca pomenuo je po povratku u Beograd, kad su ga novinari pitali da li će se vratiti u Hag ako bude osuđen. Pri tom je izjavio."Ako me budu isporučivali u Hag moraće to učiniti Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, saučesnici u mom eventualnom zločinačkom poduhvatu". Taj video snimak sa suđenja iz 2008. godine više se ne može naći na Jutjubu. Neskriveni stav po pitanju Kosova i Metohije izneo je u predizbornoj kampanji izjavom da će se zalagati za dogovor sa Albanijom o podeli Kosova. Ko je do tad sumnjao u njegovu politiku od tada je svaka sumnja otklonjena. Inače što se tiče njegovog četničkog opredeljenja njega je davno vojvoda Đujić ražalovao (oduzeo mu titulu vojvode), nazivajući ga "crvenim vojvodom". I ta izjava je objavljena na Jutjubu. Kad je usvajan predlog himne Srbije on je bio protiv himne "Bože pravde", a zalagao se da himna bude koračnica "Marš na Drinu". Kad mu se nekadašnji partijski saborac i kum Vuk Drašković zalagao za Kraljevinu Srbiju, zahtevajući povratak na presto princa Karađorđevića, on je za kralja predlagao nekog Dolgorukog, za koga niko nikad nije čuo. Među prvim je "opozicionarima" (što nikad nije bio Miloševiću i svom učeniku Vučiću) koji je, uz Vučića i Mihajlovićku, bio najžešći protivnik ulaska Srpskog pokreta Dveri u Skupštinu Srbije, i prva je stranka koja je, uz poslanike vladajućih stranaka (SNS i SPS), bila "protiv" predloga Dveri za donošenje Rezolucije o genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima u NDH. Njegov "portparol" Nemanja Šarović je izjavio "da mu ne pada na pamet da glasa za predlog Dveri". Oduvek sam zabludelim simpatizerima SRS govorio da je jedini istinski patriota u toj stranci Miljan Damjanović, ali mu je političku sudbinu zapečatilo članstvo u toj stranci, ukoliko se pored 90% svih koji su do sad sedeli u skupštinskim klupama ne prešaltuje u jednu od vladajućih stranaka, ali će tim postupkom pokazati da je istomišljenik onih koji su počinili veleizdaju, što bar on, koji je rođen na Kosovu i Metohiji, sebi nikad ne bi smeo dozvoliti.

 10. Baki says:

  Papaaapaapaaaaa ! Ugasi svetlo, dosta te je bilo i šta si sve proizveo, ti, da baš ti...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *