ШЕШЕЉ ОТКРИО који српски политичари су амерички шпијуни!

ŠEŠELJ OTKRIO koji srpski političari su američki špijuni!

31 oktobra 2016

496506_seselj5-tanjug_f-4r

Lider srpske pradikalne stranke Vojislav Šešelj sastavio je spisak američkih špijuna među srpskim političarima i biznismenima, piše „Srpski telegraf“.

Šešelj je da su „dosmanlije“ posle 2000. svi bili američki špijuni i da su se sastajali sa američkim ambasadorima i bili njihovi pijuni.

Na Šešeljevom spisku su: Vuk Jeremić, Borko Stefanović, Dragan Đilas, Dragan Šutanovac, Boris Tadić, Ivica Dačić, Miroslav Mišković, Goran Svilanović, Mlađan Dinkić, Srđa Popović, Zoran Živković i Čedomir Jovanović.

Za svakog ponaosob Šešelj je opisao zašto smatra da je špijun, a u to su uglavnom sastanci sa američkim abasadorima, članstvo u vladi koje su ambasadori SAD zahtevali, a on se uglavnom pozivao na dokumente „Vikiliksa.

Šešelj je kao špijune naveo i direktroku CAES-a Jelenu Milić, ali i Natašu Kandić.

KOMENTARI16 komentara

 1. Gojko says:

  Veliko otkrice stvarno ovo nismo znali.Kakva si protuva postao neverujem od onakvog potencijala postao si krpa za dnevnopolitičke potrebe onog ko plati.Počinjes da podsecas na vuka draskovica nesrecnog.

  • Marko says:

   @Gojko svi su oni krpe amerikanaca za njihove potrebe. Zaslepljeni sakom dolara koje dobijaju od svojih gospodara,sto je za njihove gospodare sitnica,a tako ih i cene-kao krpe obicne,kao izdajnike koji ce obaviti svoj posao a onda zavrsiti kao i izdajnik djindjic kad vise ne budu bili potrebni.

  • micky says:

   Tacno tako. KLOVN i dvorska budala. Steta. Da se povukao iz politike ostao bi covek koji je raskrinkao Hasku inkviziciju i filijalu NATO-fasista. Ovako sad se sa njima udruzio drpa pare sa grbace naroda i picko...ustog ne da taman se opet vratio u HAG. Najveca VRLINA coveka je kad zna gde su mu granice. Ovaj ocigledno ne zna. Steta.

 2. Marko says:

  trebao si sebe prvog da stavis na listu ''vojvodo od den haga''. Ili mozda mislis da smo bas svi toliko retardirani i da se ne secamo da ti je tvoj ''kolega'' pickousti platio sutradan po dolasku iz haga tri miliona evra od nase sirotinje! Vest je istog dana uklonjena i izbrisana a ti se ''haski vojvodo'' od tad pravis blesav,satro nista ti ne znas jel da? Ili jos bolje da odgovoris sta si ti potpisao da bi te POSLALI iz haga da pomazes tvom kolegi kvislingu pickoustom? Osim sake dolara za koju ste svi potkupljeni.

 3. steve says:

  Bravo, svaka ti je na svom mestu. Ako bi dodao ko mu je izdejstvovao oslobadnjanje, ne bi verovali ljubitelji lika i dela velikog vojvode, tako da je tvoj komentar sasvim dovoljan

 4. Jovan says:

  Dodaj jos i sebe i ove tvoje Napredne Radikale

 5. gici says:

  Svaka čast vojvodo,svaka reč ti je na mestu,ima još mnogo izdajnika.

 6. ZoranZg says:

  Opet braćo kenjate po Šešelju bez ikakvih razloga..jer zato sto ne sere po Vučiću..eto sto nigdje ne vidim da serete po Putinu a mozete po vasoj logici...pa čovjek prica o Kissingeru kao da mu je brat...pa šta to znači,da ga voli ili radi nesto sto ne mozemo razumet

 7. tinman19 says:

  Nema ništa o Putinu već danima, Putin zavezao cipele, Amerika se trese, Putin obukao novi sako, Evropa u šoku, Putin ovo, NATO se usrao, Putin ono, Evropski političari mucaju od stresa. Hajde pišite malo o Putinu. Baš se dobro zabavljamo Putinom.

 8. Totalni rat says:

  A za njega se pricalo za vreme rata da je špijunirao za Hrvate. A i u Hagu najvise se vezao za Hrvate. Obožava Kolindu i ono uvek nesto kao baljezga a realno sve ide u korist Hrvatima. Tako da debeli ne verujemo ti nista.

 9. Kvante says:

  Naprednjaka nigde. E moj Seselju, postao si placenik.

  • Evan says:

   Da, a đe su naprdnjaci? Oni su svi posle 2000-te, pa preletači još tadašnje dosmanlije. Spisak je jako faličan jer ih ima mnogo više da ne kažem svi su plaćeni dobro jer vode zapadnu višestranačku. Valjda Šeki oće i on da se ogrebe jer ih štiti. Navodno Vikiliks to govori, pa valjda bre mi odavde sve znamo više nego Viki o nama samima. Treba nama jaka snažna i harizmatična osoba da nas izbavi. Ja predlažem našeg Gospoda i Spasitelja Isusa zvanog Hristos. Poginućemo sigurno ali ako je radi Hrista oživeće nas On Svojom slavom Hristovom i tada će biti plać i škrgut zubi onih koji to nisu verovali. Ali mi Srbi smo zaista narod nebeski i to će se pokazati. Amin.

 10. sssssss says:

  A gde su Nemački,Engleski;francuski,hrvatski...itd

 11. tinman19 says:

  Samo ti pogini, budalo, za tog tvog spasitelja. Mi ostali nemamo namjeru ginuti ni za koga,pogotovo ne za nekakvog nevidljivog gospoda. Kakav idiot, ovaj Evan.

 12. Marko says:

  koji bre hrist,koje gluposti! Alo evane,ti jos ne znas izgleda da je hrist pobegao u Francusku posle skidanja sa krsta pa u Kasmir gde je umro u 80-toj godini. Nije bilo nikakvog ''uskrsnuca'',niti se hrist nalazi sa desne strane tog nekog kvazi boga ''oca''. Ja imam samo jednog boga a to je americki dolar, i idole zlato,srebro,dijamante. Kakav hrist budalo jedna hahaha

 13. tinman19 says:

  Bravo Marko. Svaka čast. Za ideale ginu budale, kamo sreće da što više ovakvih poput Evana izgine. Neka oni samo ginu za nekakvog nevidljivog spasitelja, kamo sreće da poginu svi. Ne bi više bilo zla na svijetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *