ШЕШЕЉ ОТКРИО за чију обавештајну службу ради ДАЧИЋ!

ŠEŠELJ OTKRIO za čiju obaveštajnu službu radi DAČIĆ!

1 septembra 2016

vojislav_seselj 324

Lider SPS Ivica Dačić je agent CIA, koja ga drži u šaci zbog gej skandala, navodi se u svedočenju operativca MUP, objavljenom u knjizi predsednika SRS Vojislava Šešelja „Dosmanlije kao novi janjičari“.

Prema tom dokumentu, američka obaveštajna služba je Dačića tokom devedesetih godina primorala na saradnju nakon što ga je ucenila kompromitujućim dokumentima o njegovim homoseksualnim sklonostima.

Doušnik Amerike

Šešelj je u toj knjizi objavio iskaz službenika MUP Srbije, koji navodi da je Resor državne bezbednosti (RDB) MUP Srbije raspolagao saznanjima da je Dačić, u to vreme član Glavnog odbora SPS, početkom devedesetih postao doušnik Amerikanaca. U knjizi pod nazivom „Dosmanlije kao novi janjičari“ Šešelj je objavio izveštaje koje su mu tokom devedesetih navodno doturali pripadnici raznih srpskih tajnih službi, a u jednom, onom od 18. novembra 1993, objavljen je i deo o Dačiću, uz napomenu „Veza: MUP Srbije“.

„Raspolažu i podatkom da je Ivica Dačić, član GO SPS, povezan sa CIA, da ga je ova služba pridobila na kompromitujućoj osnovi, jer raspolaže dokumentacijom o njegovim homoseksualnim aktivnostima, što proveravaju“, navodi se u svedočenju „veze“ iz MUP.

U tom spisu stoji još da je RDB dobio nalog da otkrije veze stranih obaveštajnih službi s političarima, državnim funkcionerima i vojnim oficirima. Zanimljivo je da se kao strani agent, i to britanski, navodi čak i Šešelj.

„RDB MUP Srbije je došla do podatka da je predsednik SRS dr Voja Šešelj povezan s engleskom obaveštajnom službom, da su ga pridobili na kompromitujućoj osnovi. Procenjuje se da je pod uticajem engleske službe napravio sve dosadašnje poteze prema pojedinim rukovodiocima i Vladi Srbije, što pokušavaju da provere operativnm angažovanjem“, stoji u delu za Šešelja, ali se ne navodi o kojoj „kompromitujućoj osnovi“ je reč.

(Kurir)

KOMENTARI18 komentara

 1. miki says:

  slazem se svi koji su u komunistickoj partiji i tita dizu do nebesa ti su spijuni i rade protiv srba ko i tito sto radiju srbiji trebaju fer izbori sto pre

 2. steve says:

  A za ciju sluzbu ti radis i kako si pusten iz Haga? Da nije malo uz agitovanje izraelaca? Sto ne kazes malo o gej sklonostima tvog bivseg partijskog druga Vuleta, nego si se dohvatio Tome, koga ne zarezuje ni kafe kuvarica? Kazi nam malo i kako i od cega je zivela tvoja porodica dok si bio u Hagu? Po stomacini ti se vidi da jedva sastavljas kraj sa krajem. A onda ces opet da lozis omladince da idu i ginu po ratistima, dok ti kupis kajmak daleko od fronta. Sedi bre dole lazovcino i lopovcino, sram te bilo. Da ti je moral 5% intelekta, pa bi bio ljudina

  • Batina says:

   stevici ne brabonjaj.

 3. micky says:

  Seselj postaje najveci klovn una politickoj estradi. Treba da die u penziju. Ali zato treba biti i pametan...

  • Kosovac says:

   micky, Na pogrešan način braniš Ivicu Dačića. Ne možeš odbraniti Dačića napadajući Šešelja. Ovako samo ostavljaš trag i sumnju da si trol, u šta ja ne bih poverovao zato što nisi tako delovao.

   • komita says:

    Vidim da se cesto koristi rec TROL na web diskusijama(a evo i ti) ali nisam siguran sta mislite pod tim?.... Da se podsetimo: - TROL (engleski TROL) je crnacki zargon (i to uglavnom juzni deo SAD) za pandure, tj. policijsku patrolu, skraceno od pa-TROL. Generalno nema veze sa internetom, slicno kao i KAP (COP), Svinja (PIG)i jos po neke. - TROL (engleski TROLL) je internet zargon za nekoga ko se usunja na diskusije sa namerom da pravi nered, nervira narod, lupeta svasta (obicno nevezano za temu) i tako to. Ceo svet (osim mozda Srba) koristi TROL u ovom kontekstu na internet diskusijama.

    • Kosovac says:

     komita,….. U ovom kontekstu komentarisanja nekih pisanija na internetu, ono što mnogi ovde nazivaju „bot“, na engleskom govornom području oni se nazivaju „trol“. Pogledaj rečnik. „Trol“ je tačan naziv za to što jede sendviče. A „bot“ nije ljudsko biće, to je skraćenica za program koji radi kao „robot“ – ne mora da bude program ali je to nešto što uskače u portale sa komentarima fabrikovanih po opštem obrascu, pritiskom na dugme. Vidim da se mnogi portali trude da ugrade zaštitu, ali im uglavnom ne uspeva. Botu se ne daje sendvič da jede – a kao i svakom robotu možda ga treba povremeno osvežiti novom rutinom , ali je zato Trolu neophodan sendvič zato što on kao svako živo biće mora da jede da bi se održao. Priznajem da ja nisam neki veliki stručnjak za kompjutere a mogao bi neko ko ovo pročita i bolje se razume da objasni svima. Dakle, „Trol“ je neko ko se angažuje maltene u radni odnos, prvi su na našoj sceni to počeli Demokratska stranka (Tadić), ali sve je usavršio i sve ih je nadmašio Aleksandar Vučić kada je osvojio vlast. Procenjujem da ih ima najmanje 600 u stalnom radnom odnosu – to su oni koji dobijaju više od sendviča. Posle se javljaju trolovi DSS, Dveri, ali u umanjenom broju. Na ovom portalu (i još nekim) javljaju se Antišešeljevski trolovi i njih je lako markirati zato što nemaju mašte ni logike – naprimer tema je zadata, ali trol ne zna šta da napiše, pa se seti „Šešelj ima veliki nos“, a u sebi misli – što je pametno napisao. Ili ponavlja do besvesti ono što je rečeno pre 25 godina. „zarđala kašika“, „hrvat“, „raščinjen vojvoda“, „šutnuo u dupe srpskog učitelja ispred skupštine“, vadio pištolj na srpske studente“, „čistio Hrtkovce od hrvatskih govana“, „gde se on borio Srba tamo nema“. Ako to sve pali, mogu samo da žalim inteligenciju onoga na koga se to nakalemilo.

     • Kosovac says:

      Apropo, još dok je Aleksandar Vučić bio radikal velikosrbijaš, učestvovao je u onoj čuvenoj emisiji „Pink“ gde je bilo 3 učesnika, postavljala se politička pitanja, odgovaralo se, pa je onda puštano da gledaoci SMS porukama daju glas onome za koga misle da je bio najbolji. Glavni protivnik mu je bio Šutanovac tada na vlasti, demokrata. Pre emisije Vučić je nudio „Pinku“ program koji bi sprečio zloupotrebu glasanja SMS, to je odbijeno. Šutanovac je pobedio sa nadmoćnom većinom glasova. Nikad nije mogao da pobedi Šutanovac da nije bilo SMS trolova. Ovo je za Aleksandra Vučića bila velika škola, tako da je kada je dobio vlast i finansijske mogućnosti, ništa lakše i pametnije nego da napravi četu trolova sa tarifom koja je obezbeđivala povećanje radne snage po potrebi.

     • Kosovac says:

      Apropo, i dan danas mi nije jasno kako su mogli ostali koji nisu bili trolovi, da glasaju na SMS i za to daju pare. Daju pare (impulse) da bi mogli da glasaju za nekoga. Ne znam koga treba osuđivati: Ove koji su davali pare, ili ove koji su uzimali pare. Tipično obogaćivanje prosjaka.

 4. Aleksandar says:

  Ne POSTAJE on najveći klovn, on je to oduvek bio. Mnogo je interesantnije ko i zašto održava tog opakog kvazimoda u erekciji.

 5. DFVT says:

  seselj je stari radnik britanskih obavestajni sluzbi, samo me zanima je li hrvat ili Srbin. Mada realno nije ni bitno, hercegovacko djubre je djubre i tu je kraj.

  • Kosovac says:

   DFVT, Dilema da li je neko Srbin ili Hrvat je glupa i nepostojeća, svi znamo da su Hrvati bivši Srbi, to „bivši“ ih ne oslobađa činjenice da nose tu etiketu večito. Tako svi znamo da su Hrvati Srbi i da tu istinu oni nose kao teret kojeg uzaludno pokušavaju da se oslobode kroz mržnju prema Srbima. A ti kolega DFVT sam sebe uplićeš u probleme koristeći izraz „hercegovačko đubre“, uvredljiv za hercegovce, zato što znamo da ti nisi Hercegovac. Kada bi rekao „Hrvatsko govno“, to bi bilo nešto drugo, imalo bi neku težinu. Čak i kada bi tebi neko prilepio etiketu da si srpsko govno ili đubre, držalo bi vodu samo ukoliko si Srbin.

   • Ajduk Stanko says:

    Kosovac, DFVT je Srbin. Rodoljub. Veruj mi na reč, i prati njegove komentare. Malo je zajeban ponekad, ali to je sve zato što je besan ko zmija zbog svega šta se događa u Srbiji i šta nam rade. Ponekad i ti znaš da prosikćeš kad te nešto pogodi. Pre nekako sam čitao i tvoj ukrasni komentar, mislim ima desetak dana, da sam morao i da se nasmejem i kažem - E, stvarno se Kosovac naljutio i sada sipa ko iz tamnog oblaka! Nisam reagovao, jer ko je lud da se meša kad neko pobesni na neki događaj.

    • Kosovac says:

     Ajduk Stanko,…..Vidim imaš sposobnost da smiriš loptu, dobro je to zato što pokazuje širinu pogleda i sposobnost za pravi razgovor. Ali znaj da me je DFVT iznervirao baš zato što je Srbin, ali nervoza potiče od sumnje da se njegovo biće kreće ili je stiglo do faze „Srbin posebne vrste“, i samo korak ga deli da bude nova nacija „Drugosrbijanac“. Iako ima mnogo toga u njegovom pisanju koje mi odgovara i sa čime se slažem. Ali deliti Srbe po geografskom poreklu pa naročito pokazivati uopštenu netrpeljivost, to je jasan početak konvertovanja nekog tzv. Srbina.

     • Aleksandar says:

      Ali deliti Srbe po geografskom poreklu pa naročito pokazivati uopštenu netrpeljivost, " kažeš. Pa što se ti onda potpisuješ sa "Kosovac"? Da nećeš orden što si odozdo? Tuđu pomoć i negu?

 6. Ajduk Stanko says:

  Deda Šešelj stalno otkriva neke tajne. Na nivou Vikiliksa i Snoudena. Svi se uplaše, ali niko ne pobegne. Ko da su sva trojica iz iste škole, samo je ovaj naš završio tek pogonsku osnovnu školu u odnosu na ona dva velika lažova. I nije zaradio progon, što govori da je Šešelj intelektualno daleko iznad Asanža i Snoudena. Da ne bude greške, izuzetno cenim Šešelja za sve ono što je pričao u Hagu, iako sam ponekad žmurio da ga ne gledam. Ja zažmurim samo na Vučićevu i Šešeljevu pojavu, a na Nikolićevu se zacenim od plača. A kad sam video novu ministarku lezbejku, samo sam je merkao jel dobra za harem. Svi oni nas jebavaju redom, pa me uopšte nije sramota da ih posmatram kao seksualne objekte. Međutim, malo će ostati za naše hareme. Ovi iz MiJE i CIJE skidoše im gaće i obrijaše dlake do korena. Vidiš šta su uradili onome od usta. Razvaljuju ga , brate mili. Kakav je tek tamo od unazad. A ona lezbejuša, valda znate da se one mlate sos one drvene kolce, ko zna šta se sve krije...E, da ga bem...Odvratnog komentara, da Bog sačuva. I sam se sebe stidim, ali šta mogu...Odlepio od samoće po ovim našim šumama. Nigde Srba. Nema veze. Još malo pa i ja idem kući na godišnji.

 7. joka says:

  svi su jugosloveni u jugoslaviji spijuni zapada to se zna po titi. i sad jugosloveni drze srbe u kavezu u srbiji iostalim titinim socijalistickim republikama srbima treba veran voda i ustanak za odbranu nacije i drzave srbija u rasulu nisu je srbi izgubili nego jugosloveni unistili i prodali sve srbsko

 8. VOJA CESALJ says:

  Hrvat Seselj, poslan od KOS-a da "zapali" Srbiju i uvice je u ratove!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *