ШЕШЕЉ ОТКРИО за чију обавештајну службу ради ДАЧИЋ!

ШЕШЕЉ ОТКРИО за чију обавештајну службу ради ДАЧИЋ!

1 септембра 2016

vojislav_seselj 324

Лидер СПС Ивица Дачић је агент ЦИА, која га држи у шаци због геј скандала, наводи се у сведочењу оперативца МУП, објављеном у књизи председника СРС Војислава Шешеља „Досманлије као нови јањичари“.

Према том документу, америчка обавештајна служба је Дачића током деведесетих година приморала на сарадњу након што га је уценила компромитујућим документима о његовим хомосексуалним склоностима.

Доушник Америке

Шешељ је у тој књизи објавио исказ службеника МУП Србије, који наводи да је Ресор државне безбедности (РДБ) МУП Србије располагао сазнањима да је Дачић, у то време члан Главног одбора СПС, почетком деведесетих постао доушник Американаца. У књизи под називом „Досманлије као нови јањичари“ Шешељ је објавио извештаје које су му током деведесетих наводно дотурали припадници разних српских тајних служби, а у једном, оном од 18. новембра 1993, објављен је и део о Дачићу, уз напомену „Веза: МУП Србије“.

„Располажу и податком да је Ивица Дачић, члан ГО СПС, повезан са ЦИА, да га је ова служба придобила на компромитујућој основи, јер располаже документацијом о његовим хомосексуалним активностима, што проверавају“, наводи се у сведочењу „везе“ из МУП.

У том спису стоји још да је РДБ добио налог да открије везе страних обавештајних служби с политичарима, државним функционерима и војним официрима. Занимљиво је да се као страни агент, и то британски, наводи чак и Шешељ.

„РДБ МУП Србије је дошла до податка да је председник СРС др Воја Шешељ повезан с енглеском обавештајном службом, да су га придобили на компромитујућој основи. Процењује се да је под утицајем енглеске службе направио све досадашње потезе према појединим руководиоцима и Влади Србије, што покушавају да провере оперативнм ангажовањем“, стоји у делу за Шешеља, али се не наводи о којој „компромитујућој основи“ је реч.

(Курир)

KOMENTARI18 коментара

 1. miki says:

  slazem se svi koji su u komunistickoj partiji i tita dizu do nebesa ti su spijuni i rade protiv srba ko i tito sto radiju srbiji trebaju fer izbori sto pre

 2. steve says:

  A za ciju sluzbu ti radis i kako si pusten iz Haga? Da nije malo uz agitovanje izraelaca? Sto ne kazes malo o gej sklonostima tvog bivseg partijskog druga Vuleta, nego si se dohvatio Tome, koga ne zarezuje ni kafe kuvarica? Kazi nam malo i kako i od cega je zivela tvoja porodica dok si bio u Hagu? Po stomacini ti se vidi da jedva sastavljas kraj sa krajem. A onda ces opet da lozis omladince da idu i ginu po ratistima, dok ti kupis kajmak daleko od fronta. Sedi bre dole lazovcino i lopovcino, sram te bilo. Da ti je moral 5% intelekta, pa bi bio ljudina

 3. micky says:

  Seselj postaje najveci klovn una politickoj estradi. Treba da die u penziju. Ali zato treba biti i pametan...

  • Kosovac says:

   micky, На погрешан начин браниш Ивицу Дачића. Не можеш одбранити Дачића нападајући Шешеља. Овако само остављаш траг и сумњу да си трол, у шта ја не бих поверовао зато што ниси тако деловао.

   • komita says:

    Vidim da se cesto koristi rec TROL na web diskusijama(a evo i ti) ali nisam siguran sta mislite pod tim?.... Da se podsetimo: - TROL (engleski TROL) je crnacki zargon (i to uglavnom juzni deo SAD) za pandure, tj. policijsku patrolu, skraceno od pa-TROL. Generalno nema veze sa internetom, slicno kao i KAP (COP), Svinja (PIG)i jos po neke. - TROL (engleski TROLL) je internet zargon za nekoga ko se usunja na diskusije sa namerom da pravi nered, nervira narod, lupeta svasta (obicno nevezano za temu) i tako to. Ceo svet (osim mozda Srba) koristi TROL u ovom kontekstu na internet diskusijama.

    • Kosovac says:

     komita,….. У овом контексту коментарисања неких писанија на интернету, оно што многи овде називају „бот“, на енглеском говорном подручју они се називају „трол“. Погледај речник. „Трол“ је тачан назив за то што једе сендвиче. А „бот“ није људско биће, то је скраћеница за програм који ради као „робот“ – не мора да буде програм али је то нешто што ускаче у портале са коментарима фабрикованих по општем обрасцу, притиском на дугме. Видим да се многи портали труде да уграде заштиту, али им углавном не успева. Боту се не даје сендвич да једе – а као и сваком роботу можда га треба повремено освежити новом рутином , али је зато Тролу неопходан сендвич зато што он као свако живо биће мора да једе да би се одржао. Признајем да ја нисам неки велики стручњак за компјутере а могао би неко ко ово прочита и боље се разуме да објасни свима. Дакле, „Трол“ је неко ко се ангажује малтене у радни однос, први су на нашој сцени то почели Демократска странка (Тадић), али све је усавршио и све их је надмашио Александар Вучић када је освојио власт. Процењујем да их има најмање 600 у сталном радном односу – то су они који добијају више од сендвича. После се јављају тролови ДСС, Двери, али у умањеном броју. На овом порталу (и још неким) јављају се Антишешељевски тролови и њих је лако маркирати зато што немају маште ни логике – например тема је задата, али трол не зна шта да напише, па се сети „Шешељ има велики нос“, а у себи мисли – што је паметно написао. Или понавља до бесвести оно што је речено пре 25 година. „зарђала кашика“, „хрват“, „рашчињен војвода“, „шутнуо у дупе српског учитеља испред скупштине“, вадио пиштољ на српске студенте“, „чистио Хртковце од хрватских гована“, „где се он борио Срба тамо нема“. Ако то све пали, могу само да жалим интелигенцију онога на кога се то накалемило.

     • Kosovac says:

      Апропо, још док је Александар Вучић био радикал великосрбијаш, учествовао је у оној чувеној емисији „Пинк“ где је било 3 учесника, постављала се политичка питања, одговарало се, па је онда пуштано да гледаоци СМС порукама дају глас ономе за кога мисле да је био најбољи. Главни противник му је био Шутановац тада на власти, демократа. Пре емисије Вучић је нудио „Пинку“ програм који би спречио злоупотребу гласања СМС, то је одбијено. Шутановац је победио са надмоћном већином гласова. Никад није могао да победи Шутановац да није било СМС тролова. Ово је за Александра Вучића била велика школа, тако да је када је добио власт и финансијске могућности, ништа лакше и паметније него да направи чету тролова са тарифом која је обезбеђивала повећање радне снаге по потреби.

     • Kosovac says:

      Апропо, и дан данас ми није јасно како су могли остали који нису били тролови, да гласају на СМС и за то дају паре. Дају паре (импулсе) да би могли да гласају за некога. Не знам кога треба осуђивати: Ове који су давали паре, или ове који су узимали паре. Типично обогаћивање просјака.

 4. Aleksandar says:

  Ne POSTAJE on najveći klovn, on je to oduvek bio. Mnogo je interesantnije ko i zašto održava tog opakog kvazimoda u erekciji.

 5. DFVT says:

  seselj je stari radnik britanskih obavestajni sluzbi, samo me zanima je li hrvat ili Srbin. Mada realno nije ni bitno, hercegovacko djubre je djubre i tu je kraj.

  • Kosovac says:

   DFVT, Дилема да ли је неко Србин или Хрват је глупа и непостојећа, сви знамо да су Хрвати бивши Срби, то „бивши“ их не ослобађа чињенице да носе ту етикету вечито. Тако сви знамо да су Хрвати Срби и да ту истину они носе као терет којег узалудно покушавају да се ослободе кроз мржњу према Србима. А ти колега ДФВТ сам себе уплићеш у проблеме користећи израз „херцеговачко ђубре“, увредљив за херцеговце, зато што знамо да ти ниси Херцеговац. Када би рекао „Хрватско говно“, то би било нешто друго, имало би неку тежину. Чак и када би теби неко прилепио етикету да си српско говно или ђубре, држало би воду само уколико си Србин.

   • Ајдук Станко says:

    Косовац, ДФВТ је Србин. Родољуб. Веруј ми на реч, и прати његове коментаре. Мало је зајебан понекад, али то је све зато што је бесан ко змија због свега шта се догађа у Србији и шта нам раде. Понекад и ти знаш да просикћеш кад те нешто погоди. Пре некако сам читао и твој украсни коментар, мислим има десетак дана, да сам морао и да се насмејем и кажем - Е, стварно се Косовац наљутио и сада сипа ко из тамног облака! Нисам реаговао, јер ко је луд да се меша кад неко побесни на неки догађај.

    • Kosovac says:

     Ajduk Stanko,…..Видим имаш способност да смириш лопту, добро је то зато што показује ширину погледа и способност за прави разговор. Али знај да ме је ДФВТ изнервирао баш зато што је Србин, али нервоза потиче од сумње да се његово биће креће или је стигло до фазе „Србин посебне врсте“, и само корак га дели да буде нова нација „Другосрбијанац“. Иако има много тога у његовом писању које ми одговара и са чиме се слажем. Али делити Србе по географском пореклу па нарочито показивати уопштену нетрпељивост, то је јасан почетак конвертовања неког тзв. Србина.

     • Aleksandar says:

      Ali deliti Srbe po geografskom poreklu pa naročito pokazivati uopštenu netrpeljivost, " kažeš. Pa što se ti onda potpisuješ sa "Kosovac"? Da nećeš orden što si odozdo? Tuđu pomoć i negu?

 6. Ајдук Станко says:

  Деда Шешељ стално открива неке тајне. На нивоу Викиликса и Сноудена. Сви се уплаше, али нико не побегне. Ко да су сва тројица из исте школе, само је овај наш завршио тек погонску основну школу у односу на она два велика лажова. И није зарадио прогон, што говори да је Шешељ интелектуално далеко изнад Асанжа и Сноудена. Да не буде грешке, изузетно ценим Шешеља за све оно што је причао у Хагу, иако сам понекад жмурио да га не гледам. Ја зажмурим само на Вучићеву и Шешељеву појаву, а на Николићеву се заценим од плача. А кад сам видео нову министарку лезбејку, само сам је меркао јел добра за харем. Сви они нас јебавају редом, па ме уопште није срамота да их посматрам као сексуалне објекте. Међутим, мало ће остати за наше хареме. Ови из МиЈЕ и ЦИЈЕ скидоше им гаће и обријаше длаке до корена. Видиш шта су урадили ономе од уста. Разваљују га , брате мили. Какав је тек тамо од уназад. А она лезбејуша, валда знате да се оне млате сос оне дрвене колце, ко зна шта се све крије...Е, да га бем...Одвратног коментара, да Бог сачува. И сам се себе стидим, али шта могу...Одлепио од самоће по овим нашим шумама. Нигде Срба. Нема везе. Још мало па и ја идем кући на годишњи.

 7. joka says:

  svi su jugosloveni u jugoslaviji spijuni zapada to se zna po titi. i sad jugosloveni drze srbe u kavezu u srbiji iostalim titinim socijalistickim republikama srbima treba veran voda i ustanak za odbranu nacije i drzave srbija u rasulu nisu je srbi izgubili nego jugosloveni unistili i prodali sve srbsko

 8. VOJA CESALJ says:

  Hrvat Seselj, poslan od KOS-a da "zapali" Srbiju i uvice je u ratove!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u