ШЕШЕЉ ТРАЖИ ОД ВУЧИЋА: „Да се испита богатство Николића, њега пас није имао за шта да уједе!“

ŠEŠELJ TRAŽI OD VUČIĆA: „Da se ispita bogatstvo Nikolića, njega pas nije imao za šta da ujede!“

11 avgusta 2016

Seselj 3536 720Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zatražio je danas od mandatara buduće vlade Srbije Aleksandra Vučića da preduzme zakonske mere protiv predsednika Srbije Tomislava Nikolića, „koga pre deset godina pas nije imao za šta da ujede, a sada je bogat čovek“.

On je mandataru Aleksandru Vučiću u Skupštini Srbije tokom rasprave o izboru vlade rekao da je nekorektno što mandatar njegove izjave protiv Nikolića tumači kao njegovu kandidaturu za predsednika.

„Vi preduzmite zakonske mere prema Tomislavu Nikoliću, a ja ću povući svoju kandidaturu za predsednika“, rekao je Šešelj.

On je pitao Vučića: zna li se odakle novac i koliko je novca prošlo kroz račune fondacije Nikolićeve supruge Dragice.

„Znamo ga (Nikolića) i vi i ja, nije imao za šta pas da ga ujede. Cela Srbija zna da on ima lažnu fakultetsku diplomu. Je l’ i jedan ispit polagao, evo vi znate, ako mi vi kažete da jeste, ja podnosim ostavku i na mesto narodnog poslanika“, dodao je Šešelj.

Vučić mu je rekao da se dobro znaju znaju i „dobro znamo da će gospodin Šešelj da se kandiduje za predsednika, kao što ja neću“.

On je dodao da se Fondacija Dragice Nikolić finansira donacijama kompanija i „prijatelja spolja“ i da se novac troši na porodilišta, bolnice“ i mnoge druge stvari.

„Ja nisam blagajnik i ne mogu da kažem kako je potrošen svaki dinar, ako imate neku sumnju recite nam, ali najlakše je kritikovati i potcenjivati“, rekao je Vučić.

Odgovarajući na Šešeljeve navode da Srbija treba da odustane od EU i da se okrene Rusiji Vučić je rekao da vodi odgovornu i realnu politiku, i da Rusiju ne voli manje od Šešelja.

Na primedbe o načinu vođenja ekonomske politike, Vučić je odgovorio da se Vlada opredelila za tržišnu privredu.

Pošto je Šešelj u jednom momentu govorio glasnije jer mu je mikrofon bio isključen, Vučić mu je poručio da ne mora da viče i da ga se ne boji.

„Ni malo vas se ne plašim, znate to – radili smo zajedno 15 godina, i ne morate da vičete i da mi pretite. Meni ova diskusija veoma prija i nikakav problem nemam, ali u nečemu ste u pravu, a u nečemu niste“, rekao je Vučić.

KOMENTARI6 komentara

 1. Sremac says:

  Mogao je usput da ga pita i za bogatstvo njegovog bate Andreja i kuma Nikole Petrovića. Jedan opsenar, prevarant, lažljivac a drugi isto to samo je još pritom i debeo, koji više voli da bude lakrdijaš u svakom režimu!

 2. sinisa says:

  Seri Vojo, seri. A Vucicu pusi, zato si i pusten iz Haga. Dosadio si i Bogu i narodu.

 3. n.n says:

  a da pitas za bogatstvo tvog ucenika i koalicionog partnera pickoustog i njegovog ''nevidljivog'' bate? Jos bolje da se ispita tvoje ''bogatsvo'' ''vojvodo'' od den haga! Ili mislis da bas niko od nas ne vidi da si ti POLSAT iz haga kad je tvom uceniku pocela da se drma stolica!

  • robokap says:

   I VUČKO i BATA su POREKLOM BOSANSKA GOVNA:Zemljacima je dopušteno PLJAČKANJE SRBIJE,TOMA nije """NAŠ""--BOSANČEROS --e zato je on lopov.Ostaje manje Za ""NAS" i druge --""ZEMLJAKE"":

 4. sinisa says:

  Provaljen je, Vojvoda samome sebi sere po glavi. U Hagu si bio najbolji. A sad si gladan vlasti, O Vojvodo. Umes li ti u zivotu I nesto drugo raditi?

 5. Zeljko says:

  Malo je " off topic " ali danas vam se predsjednik Nikolić vratio sa OI možda vam " krene " ?? BTW Hrvatska tj. Zagreb osvojili i drugu , za sada , zlatnu medalju , čisto da vas obavijestim jer nigdje ne vidim vijesti o tome na vašim " objektivnim " portalima !!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *