ШЕШЕЉ ТВРДИ: Ђинђић је требао да добије новац од отмице сина Лепе Брене!

ŠEŠELJ TVRDI: Đinđić je trebao da dobije novac od otmice sina Lepe Brene!

13 aprila 2016

seseljVojislav Šešelj je otkrio danas, putem svog Tviter naloga, detalje otmice sina Lepe Brene i raspodelu novca koju su otmičari dobili od toga.

Šešelj je izneo da su mu pripadnici Zemunskog klana rekli da su sa Đinđićem dogovorili raspodelu novca od te otmice!

Lider radikala je otkrio još jedan detalj iz razgovora sa Zemunskim klanom, tačnije ponudu koju je od njih dobio.

Vojislav Šešelj se još osvrnuo i na današnju isplaniranu posetu Kosovskoj Mitrovici koja mu je zabranjena od strane režima Srbije i „Kosova“.

(Oslobođenje)

KOMENTARI12 komentara

 1. M.Marko says:

  Znaci da je Seselj suradjivo sa zem.klanom.

 2. kimi says:

  svako sa svakim saradjuje.vlast sa krimosima,ustase sa cetnicima,papa sa muftijom... i lepo se bogate a glupe mase se mrze i kolju medjusobno.

 3. Pitagora says:

  Sama činjenica što je živ, govori da je Šešelj sarađivao sa svakim.

 4. don says:

  Sto se otmice tice slucaj je resio fbi-aj jer su joj deca Americki drzavljani.Djindjic nema veze sa tim.Sto se tice tvog cuvanja u bazi JSO u kuli,razoruzani su za manje od pola sata inace bi svi komplet bili mrtvi.Znam:)

  • ilija says:

   samo slusajmo srbi dobro ovog idijota milosevicevog. kakave veze ima dindic sa crvenim beretkama a crvene beretke ubile stanisica i dindica seselj baca ljagu sa bracnog para mire i slobe na dindica crvene beretke osnova la je komunisticka partija da ih cuvaju po beogradu i jugoslaviji nestaloj seselj je opasni od vucica za srbiju i srbe na balkanu

 5. Gordan says:

  "Kavlobag,Vivovitica,..." nam dodje glave. P.S. Ne postoji ni jedan pravno-legalni Dokument...

 6. Aleksandar says:

  A šta se njega tiču otmice? Mora li da zabada svoj rascvetali nos baš u sve?! Ili je to strast prema kriminalu kao takvom?!

 7. kosovac says:

  Najveći nesrećnici su kroatocentrični Srbi. Umesto da izaberu da budu Francuzi, Mađari, Italijani ili slično, oni baš izabrali da budu Hrvati.

 8. maxa says:

  dosadan si seselju, ne pale vise te tvoje istorijske pricice za malu decu, provaljen si. ivan ivanovic te je lepo opisao koja si muvara sa rezimom, isti si kao i pre 20 godina, svaka vlast bi te pozelela za opoziciju.....

 9. marinko says:

  paraga je bijo zarobijo seselja i njegove cetnike u slavoniji tudman je naredijo pustajjjjjjjjjjj gaaaa

 10. jovo says:

  po seseljovom dokazu samo je dindic bijo mafijas u beogradu i sve pobijo hhhhhhh a vlast koja vladala jugosloveni oni su nevini i branili suverenu jugoslaviu srbijo kad ces imati postene televizije i novinare da se istina prica i uci a ne laz i samo laz

 11. Pera says:

  Koja ste vi ljudska govna ! JEDINI politicar koji nam govori istinu i nevalja vam. Znaci zadovoljni ste sa kurjacicem, a prethodno sa tadicijem, djindjicijem i ostalom demonkratskom gamadi ! fuuuuuj !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *