ШЕШЕЉ ТВРДИ: Вучић иде у коалицију са Чедом, Тадићем и Чанком!

ŠEŠELJ TVRDI: Vučić ide u koaliciju sa Čedom, Tadićem i Čankom!

17 aprila 2016

571016_seselj-beograd-tanjug-2016-6_fNa mitingu Kraljevu, pred više od 5000 ljudi, predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj istakao je da premijer Aleksandar Vučić ne može da vodi borbu protiv kriminala i korupcije sve dok se na čelu države nalazi ključni kriminalac Tomislav Nikolić.

Šešelj je rekao da Vučić, iako se deklarativno bori protiv korupcije, nema nameru da uhapsi Borisa Tadića i Čedomira Jovanovića. On je objasnio da je razlog to što se posle izbora sprema koalicija Srpske napredne stranke, Socijaldemokratske stranke, Liberalno-demokratske partije i Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Lider radikala je istakao da se premijer Vučić najviše boji snažnih srpskih radikala koji će na izborima osvojiti više od 20 procenata glasova.

Na mitingu u Kraljevu govorili su: predsednica raškog okružnog odbora Vesna Nikolić Vukajlović, doktor Milovan Bojić, general Božidar Delić, generalni sekretar Nataša Jovanović i zamenik predsednika stranke Nemanja Šarović.

Inače, trojica naprednjačkih bandita napala su oko 14 časova u Engelsovoj ulici u Subotici Nemanju Šarčevića, predsednika severnobačkog okružnog odbora Srpske radikalne stranke i kandidata za pokrajinskog poslanika.

Napadače je predvodio Miloš Srdić, čiji je rođeni brat već u zatvoru zbog tuče u kojoj je oštećenom naneo teže telesne povrede. Srdić je sa grupom presreo Šarčevića i zapretio mu „da ga neće biti u gradu i da on može da mu uradi šta god hoće jer za to ima ovlašćenje iz vrha”.

Potom su sva trojica nasrnuli na Šarčevića, koji nije želeo da učestvuje u tuči. Siledžije su mu rasekle usnu. Napad je prijavljen policiji, a Nemanja Šarčević će uz lekarsku dokumentaciju podneti krivičnu prijavu.

Odgovornost za ove učestale napade je na policiji, koja očigledno ne želi da štiti građane od bahatih naprednjačkih batinaša.

Srpska radikalna stranka poziva nadležne organe da hitno reaguju i da zaštite mirne i slobodne građane koji su meta naprednjačkih batinaša, koji se ponašaju kao razjarene zveri zbog sve manje podrške građana njihovoj pogubnoj politici.

(saopštenja Srpske radikalne stranke)

KOMENTARI2 komentara

  1. don says:

    To znam i bez tebe.

  2. don says:

    A usput pustili su te da napadas opoziciju jer im tvoj pulen jos treba:))Nagradice te tvoj pulen tako sto ce ti sin biti poslanik ionako nije nizasta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *