ШЕШЕЉ: Вучићева влада узима новац од пензионера и даје издајничком и антисрпском шљаму и олошу

ŠEŠELJ: Vučićeva vlada uzima novac od penzionera i daje izdajničkom i antisrpskom šljamu i ološu

24 februara 2015

722743 seseljPrvi čovek radikala, dr Vojislav Šešelj je na Tviteru izneo svoj stav u vezi dešavanja u severnoj Srbiji (Vojvodini), kao i  o nevladinom sektoru koji prima donacije iz državnog budžeta.

Po Vojislavu Šešelju glavni politički okršaj u Vojvodini vodio bi se između srpskih radikala i Vučićevih naprednjaka, jer su po njemu naprednjaci u potpunosti preuzeli program demokrata; i zaključuje da vanredne pokrajinske izbore u Vojvodini ne žele ni demokrate ni naprednjaci jer nemaju šansi u sučeljavanju sa osnaženim srpskim radikalima.

Što se tiče takozvanog nevladinog sektora radikalski vođa iznosi stav da ako su te NVO zaista nevladine i nezavisne, onda ne bi smele ni dinara državnog novca da dobiju, pa neka se finansiraju dobrovoljnim prilozima; i dodaje da Vučićeva vlada stotine miliona evra budžetskog novca razbacuje finansirajući brojne nevladine organizacij dok penzionerima smanjuje penzije.

Šešelj u svom obraćanju na Tviteru na kraju konstatuje da pod naprednjačkim režimom digao je glavu i u institucijama sistema se čvrsto etablirao skoro sav najgori izdajnički i antisrpski šljam i ološ.

(Tviter, Srbin.info)

KOMENTARIJedan komentar

  1. rade Bukara says:

    seki ti si upravu ostao si ono stojesi nisu te slomili samo napred

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *