Шешељ запалио хрватску заставу!

Šešelj zapalio hrvatsku zastavu!

5 avgusta 2015

seselj_620x0 54Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj sa pristalicama zapalio je danas dve zastave Hrvatske ispred Ambasade te zemlje u Beogradu nazivajući „Hrvatsku ustaškom državom čija Ambasada pogani srpsku prestonicu“.

Jake policijske snage sprečile su da radikali priđu Ambasadi Hrvatske u ulici Kneza Miloša i ograničili ih na prostor na drugoj strani.

Šešelj je pozvao radikale da svoju decu i unuke vaspitavaju tako da budu spremni da jednog dana „oslobode srpske zemlje, Srpsku Krajinu i Kosovo i Metohiju“.

Na pomen imena predsedndika Srbije Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića, pristalice SRS su uzvikivali pogrdne parole i nazivali ih ustašama.

Amasadu Hrvatske u Beogradu obezbeđuju jake policijske snage ,a radikali su se razišli i u tom delu grada uspostavljen je saobraćaj.

KOMENTARI4 komentara

 1. Dux says:

  Prvo da se naguta vode, pa evo za još koji minut će susid Splića intervenisati brže bolje i ugasiti tu podivljalu vatru malecnom zvečkom :-) :-) Ajde, vidiš da se Šešelj znoji????!!!!!!

 2. Apis says:

  Daj Boze Seselju zdravlja goreće i Zagreb kad-tad

 3. Smrt političarima says:

  Kako Tanjug javlja gori i Zagreb! Upalila se i Splićina šupa u kojoj snima porniće sa ustašama,oni ga jebu a on viče UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

 4. Dux says:

  @ Smrt političarima Ahahahahahaha...........''oni ga je*u a on viče UUUUUU????'', hahahaha!!! Odlično! Pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *