Шешељ запалио хрватску заставу!

Шешељ запалио хрватску заставу!

5 августа 2015

seselj_620x0 54Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ са присталицама запалио је данас две заставе Хрватске испред Амбасаде те земље у Београду називајући „Хрватску усташком државом чија Амбасада погани српску престоницу“.

Јаке полицијске снаге спречиле су да радикали приђу Амбасади Хрватске у улици Кнеза Милоша и ограничили их на простор на другој страни.

Шешељ је позвао радикале да своју децу и унуке васпитавају тако да буду спремни да једног дана „ослободе српске земље, Српску Крајину и Косово и Метохију“.

На помен имена председндика Србије Томислава Николића и премијера Александра Вучића, присталице СРС су узвикивали погрдне пароле и називали их усташама.

Амасаду Хрватске у Београду обезбеђују јаке полицијске снаге ,а радикали су се разишли и у том делу града успостављен је саобраћај.

KOMENTARI4 коментара

 1. Dux says:

  Prvo da se naguta vode, pa evo za još koji minut će susid Splića intervenisati brže bolje i ugasiti tu podivljalu vatru malecnom zvečkom :-) :-) Ajde, vidiš da se Šešelj znoji????!!!!!!

 2. Apis says:

  Daj Boze Seselju zdravlja goreće i Zagreb kad-tad

 3. Smrt političarima says:

  Kako Tanjug javlja gori i Zagreb! Upalila se i Splićina šupa u kojoj snima porniće sa ustašama,oni ga jebu a on viče UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

 4. Dux says:

  @ Smrt političarima Ahahahahahaha...........''oni ga je*u a on viče UUUUUU????'', hahahaha!!! Odlično! Pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u