ШЕШЕЉЕВ СИН КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БЕОГРАДА: СРС се спрема за локалне изборе

ŠEŠELJEV SIN KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA: SRS se sprema za lokalne izbore

11 maja 2017

(foto: SRS)

Sin lidera radikala Vojislava Šešelja, Aleksandar Šešelj, biće kandidat SRS-a za gradonačelnika Beograda.

– Konačna odluka još nije pala, ali Aleksandar ima najveće šanse da bude kandidat radikala na gradskim izborima. Mlad je, perspektivan, ambiciozan i u politici je od malih nogu. Vojislav je radikalima predložio tu mogućnost, još se nisu svi izjasnili, ali ovi koji jesu, blagonaklono gledaju na taj predlog – kaže izvor blizak SRS-u.

Mladi Šešelj, koji je bio na listi SRS-a za narodne poslanike, da podsetimo, trenutno je član najuže vlasti u Zemunu, koju su radikali formirali sa naprednjacima. On je nakon parlamentarnih izbora imenovan za člana opštinskog veća.

Komentarišući ova saznanja, šef radikala Vojsilav Šešelj bio je tajanstven.

– Srpska radikalna stranka se o tom pitanju još nije izjasnila – bilo je sve što je rekao Šešelj.

On je ranije rekao da su se njegovi Aleksandar i Nikola, koji je član kabineta novog-starog predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića, pošteno izborili za sve političke funkcije.

– Oni su odmalena članovi stranke. Čim su navršili 18 godina, aktivirali su se, radili su u opštinskim odborima, postepeno napredovali do funkcije predsednika opštinskog odbora. I narod je hteo na ovim izborima da u opštinama gde su oni najviši stranački funkcioneri postignemo dobre rezultate. A to što su moji sinovi, to im je češće u životu odmoglo nego što im je pomoglo. Naravno, u stranci može malo da pomaže, ali ja sam se trudio da nikad ne pomažem, nego da jednostavno samo svojim radom i kvalitetima sve zasluže – rekao je ponosno Šešelj.

(Alo)

KOMENTARI4 komentara

 1. goran says:

  Bože, koji prostakluk, ovaj Šešelj je samog sebe sahranio.

 2. junski jul says:

  Moj mali sestrić Boban (3 godine) bi takodje bio odličan kandidat, možda i bolji, jer mu niko ne bi mogao prebaciti protekcionizam, nepotizam i sl.

 3. goran says:

  Glasam za Bobana.

 4. Lilit says:

  Bolje ga u svom Sarajevu predloži za gradonačelnika

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *