Северна Кореја: Америка ће бити претворена у пепео

Severna Koreja: Amerika će biti pretvorena u pepeo

3 juna 2017

Američka testiranja presretanja interkontinentalne balističke rakete su blef i vojna provokacija, izjavio je predstavnik strateških snaga Korejske Narodne Republike u intervjuu Centralnoj telegrafskoj agenciji.

„Tridesetog maja u bazi Bandenburg u državi Kaliforniji američki imperijalisti su izveli testiranje koje imitira presretanje interkontinentalne balističke rakete naše republike. To su opasne vojne akcije“, navodi se u saopštenju.

Prema mišljenju predstavnika strateških snaga Severne Koreje, testiranja pokazuju da su američke pripreme za nuklearni rat u završnoj fazi.

„Amerika sada blefira, govoreći o uspehu testiranja presretanja interkontinentalne balističke rakete, ali mi smatramo da se SAD, koje se nalaze u očajnom položaju, uzalud zanose. SAD ne treba da misle da mogu da izdrže kišu nuklearnih udara naših strateških snaga i da sačuvaju život. Igra sa vatrom nuklearnog rata Trampove administracije samo ubrzava najveću katastofu u istoriji — pretvaranje SAD u pepeo“, smatra vojni zvaničnik Severne Koreje.

(Sputnik.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Baraba says:

    Ne zna se koji je veci blefer ovaj patuljak ili Tramp

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *