СИ ЧЕСТИТАО БАЈДЕНУ ПОБЕДУ НА ПРЕДСЕДНИЧКИМ ИЗБОРИМА

SI ČESTITAO BAJDENU POBEDU NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA

25 novembra 2020

KINESKA državna novinska agencija Sinhua objavila je da je Si Đinping čestitao predsedničkom kandidatu Demokratske partije Džozefu Bajdenu pobedu na izborima za šefa države.U čestitki, Si je istakao da promocija zdravog i stabilnog razvoja kinesko-američkih odnosa nije samo osnovni interes dva naroda, već i ono što očekuje međunarodna zajednica.

Predsednik Kine je takođe izrazio nadu da će dve zemlje „održavati duh beskonfliktnosti, uzajamnog poštovanja i obostrano korisne saradnje

Opšti izbori u SAD održani su 3. novembra.

Prema izveštajima američkih medija, Bajden pobeđuje Trampa i po broju glasova i po broju osvojenih elektorskih glasova.

Bajden je već proglasio svoju pobedu na izborima.

Poslednje čestitke Bajdenu stigle su od kralja Saudijske Arabije, generalnog sekretara UN i predsednika Turske i Slovenije.

KOMENTARI5 komentara

 1. Čist je ko Suza says:

  E moj druže Si, samo si se zezaj ti. Čestitaš zmiji što će da te ugrize. A uopšte nije bilo bezkonflikta ni do sada pa neće ni u buduće, o čemu pričaš? Dobar si čovek ali to nije razlog da lažeš sebe samog i milijardu i po kineza.

 2. Zorana says:

  Sad je rastuzio sve srpske patriJote koji su misli li da im je SI brat. Drug SI voli svog pedo druga Bajdena i lezbo vesticu Kilari.

 3. test01 says:

  sve je jasno - Kina je takodje sa globalistima i povezani su ekonomski ! Kini ne odgovara Trump i pomoglu su DEMONkratima da laziraju izbore.

 4. Rista says:

  (Ne razumem ja te politički korektne i umotane izjave pa sam moro sam sebi da prevedm i evo šta ispalo kada sam preveo. Ovo je moj lični prevod na mojemu jeziku, pa ako vam se ne sviđa, samo kažete...ono, jel)I tako Si kaže - Pa mi nećemo da vas seremo zbog neregularnih izbora, nek to radi Lukašenko, a vi onda nemojte da serete naše izbore, imate Lukašenkove i ruske. I Molim vas, molim vas nemo ništa da menjate jer JaSi smatram da nam je baš lepo vako! Ko jebe ceo svet, važno da nama ide dobro a još važnije mije da MiKina ostanemo na prekrasnom globalnom nivou koji ste nam omogućili. Radićemo i dalje i pljačkati resurse kilavih država kao što je Rusija, Iran, Srbija, tako te bedne siće, zatvaraćemo im proizvodnju jer samo mi možemo da proizvodimojeftino a kad oni pokušaju, vi Misteri Bajdene samo im ulupajte sankcije a MiSi znamo šta onda da radimo. Bićemo još jeftiniji i konkurentniji na globalnom nivou a oni neka pocrkaju od muke. Sve one države kojima vi nametnete sankcije pa one moraju da NamKini prodaju budzašto a mi od toga vama pravimo sa 2 milijarde ruku i milijardu kineskih srca jeftino sve što vi treba, lepi naš Bajdene a ne onaj seronja Tramp što nas zaskočio ko stoku i počeo nam zavrtati naša mala kineska jaja. Baš je lepo što ste odglumili lošeg milicajca prema rusiji i Iranu i ostalim bezveznjakovićima a nama omogućili da fino doglumimo dobrog milicajca, pa smo ih dočekali na volej i sastavili ugovore da nemoš biti bolje za njihove a sada naše i vaše rude i naftu, ma sve ko podmazano. Molim vas, molim vas da nas prihvatite i nikada nećemo ništa uraditi protiv USA i Bajdena i sve ćemo raditi globalno, baš kao što vama želimo da globalno vladate, dragi Bajko. Majke MiKine, najsikrenije ćemo nastaviti lukavu saradnju Vas Bajdenka i nas kineščića. Vaš odani sluga Si Mile!

  • Zorana says:

   Slozila bih se sa tobom. Tako nekako ide Kineska logika. Omogucili im globalisti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *