SILAZE S UMA: Nemac u strahu od rata sa Rusijom napravio atmosko sklonište i napunio ga oružjem

SILAZE S UMA: Nemac u strahu od rata sa Rusijom napravio atmosko sklonište i napunio ga oružjem

23 novembra 2014

ger_bunk_orz_123Nemačka policija privela je 59-godišnjeg električara iz gradića Kelhajm, u Bavaraskoj, koji je izgradio bunker sa zalihama hrane i solidnim arsenalom oružje.

Nemac je, zapravo, proširio i utvrdio sopstveni podrum tako da može da izdrži i atomski napad. A sve – kako je rekao policiji – u strahu od rata svoje zemlje sa Rusijom.

Policiji su bila potrebna tri dana da prodre u bunker i da ga potpuno istraži. Kako je objavljeno, u njemu je pronašla: 2 automata, 80 pušaka, 60 pištolja, 20.000 metaka i 40 kilograma „komponenti za proizvodnju eksploziva”.

Električar je imao i svoj sistem za prečišćavanje vode, a policija je objavila:

„On se plašio Rusije. Ne znamo još kada je tačno počeo gradnju svoje „tvrđave”, ali znamo da je sve sagradio sam. Zasad nemamo nikakav razlog da sumnjamo u njegovo psihičko zdravlje. Nismo otkrili nikakvu njegovu povezanost sa ekstremističkim grupama”.

Električar je zasad optužen samo za nezakonito držanje eoružja i eksplozivnih materijala.

(Fakti.org)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Apis says:

    I treba da se plaše! 1945 nije nije ništa u odnosu na ono što će ih snaći ako Rus ponovo krene na Berlin. Merkelova može da češe raspalo međunožje o Srbiju koju su prethodno zločinački zgazili sa najvećom silom sveta. Ali i tako udruženi razbojnici nisu dorasli Rusiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *