„СИЛОВАЊЕ“ СРБИЈЕ: Брисел и Шиптари уводе нове услове Србији током преговора

„SILOVANJE“ SRBIJE: Brisel i Šiptari uvode nove uslove Srbiji tokom pregovora

8 novembra 2018

Bekim Čolaku, savetnik kosovskog predsednika Hašima Tačija, kaže da će Tači i Vučić danas razgovarati o modalitetima konačnog sporazuma, prenosi RTK.

Oni će, rekao je Čolaku, razgovarati o sveobuhvatnom i pravno obavezujućem sporazumu, koji bi „štitio nacionalni interes Kosova i Albanaca u Preševskoj dolini“.

Čolaku, koji se nalazi u Briselu kao član prištinske delegacije povodom sastanka predsednika Kosova Hašima Tačija i Srbije Vučića, naveo je da nije određen datum za postizanje sporazuma, jer to ne zavisi samo od Prištine, već i od druge strane.

Konačni sporazum, smatra on, znači međusobno priznanje Beograda i Prištine.

KOMENTARI4 komentara

 1. Lazar says:

  Vučiću, pamet u glavu!!! Pročitaj lepo, ako si pismen za toliko, kakav je stav SPC i srpskog naroda.

 2. Hruscov says:

  Dovidjenja razume i Vucicu. Vreme je da Srbin preuzme vlast za svoj narod.

 3. PRVA LINIJA says:

  OVI SIPCI VISE NE PRODAJU DROGU VEC JE SVE VISE I KORISTE...

 4. Budi Bog s nama says:

  Da, ali eto, stiskali su ruku Tačiju i onaj Dači i ovaj Vuči, eh, eh. A Tači i Haradinaj se nalaze na listi naše SrbijaPol za hapšenje, i šta ste mu stiskali ruku, zlikovcu? Kada pregovarate sa zlikovcem vi u stvari pregovarate sa njegovim nalogodavcem iz pozadine. Zašto niste tražili da umesto zlikovca postave časnijeg čoveka da se rukujete sada bi već bilo svima bolje. Na ovaj način umesto da postave iole neki uslov, unapred su prihvatili da budu neprestano uslovljavani. Jok, kao Tači hoće da se promeni da sarađuje i pričam ti priče. Pa nije Tači debeloguzan samo fotelju da juri i da se smiri, a vi mislili da je i on kao vi?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *