Син Леха Валенсе пронађен мртав!

Sin Leha Valense pronađen mrtav!

9 januara 2017

630553_s4-reutersmedia-net_f-620x330

Jedan od četvorice sinova bivšeg predsednika Poljske i osnivača sindikata Solidarnost Leha Valense, Pžemislav Valensa, nađen je mrtav u svom stanu u severnom gradu Gdanjsku, a danas će biti obavljena autopsija, javila je poljska agencija PAP.

Telo Pžemislava Valense (43) pronašao je član njegove porodice, koji je odmah pozvao hitnu pomoć, navodi AP.

Portparolka policije u Gdanjsku Aleksandra Šivert rekla je američkoj agenciji da su forenzičari, koji su pozvani na lice mesta, preliminarno isključili mogućnost da je neko doprineo njegovoj smrti.

Pžemislav je bio treće od osmoro Valensine dece – četiri sina i četiri ćerke.

U ranoj mladosti je imao problema sa alkoholom i vožnjom u alkoholisanom stanju, napominje američka agencija.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Zonin says:

    Slučajnost!!! Baš pred ulazak NATO armade iz Nemačke?!?! Ha! Ne, nije nista smešno1 Istorija se, po ko zna koji put ponavlja! Od Napoleona do sada preko Poljske ka Rusiji!! Koliko će se ova 15km duga kolona zadržati u Poljskoj pre nego što krene na Rusiju?!?! Izgleda da je kancelarka ovim čininom trajno zapečatila sudbinu Nemaca i Nemačke!!! Šteta jer mnogi Nemci nisu u ovoj ujdurmi učestvovali!! Sada se i vidi zbog čega je Nemačka morala i htela da primi onoliki broj izbeglica i zbog čega se očekuju još 15 miliona migranata u Evropu!! Treba da ratuju protiv Rusai Rusije!! Odavno pročitah da će Arapi proći Srbijom i ostaviti pustoš za sobom, ali da će im glavni cilj biti Rusija!!! Daj Bože da do toga ne dođe, ali se toliko toga istovremeno pokrenulo, da je teško poverovati da će se zaustaviti!!!! Kuku nama, a i svim narodima, pogotovo Evropljanima!!! Biće rata!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *