Sin Željka Mitrovića pregazio 17-godišnju devojku

Sin Željka Mitrovića pregazio 17-godišnju devojku

19 jula 2013

Željko MitrovićAleksandar Mitrović (20), sin vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, usmrtio je BMW-om X5 sedamnaestogodišnju A. B. kod okretnice autobusa u Ustaničkoj ulici, saznaje “Telegraf“. Prema izjavama očevidaca, vozač automobila se nije zaustavio kada je udario devojku. Međutim, Aleksandar se jutros, u pratnji svog advokata, javio u policiju. Devojka se, prema navodima policije, u trenutku udarca nalazila na pešačkom prelazu, koji ima i semafor.

Željko Mitrović je za Telegraf izjavio da je u šoku posle saznanja o nesreći, dodavši da bi dao svoj život da može da vrati vreme i spreči tragediju. “Ovo je tragedija nemerljivih razmera i ne znam kako da izrazim svu bol koju osećam zbog smrti nesrećne devojke koju je kolima usmrtio moj sin Aleksandar“, rekao je Mitrović za “Telegraf“.

“Rado bih svoj život zamenio za njen i učinio bih sve na ovom svetu, odrekao bih se svega što imam da mogu da promenim zlu sudbinu koja nas je sve zadesila. Aleksandar je uvek bio najsvetlija tačka moje porodice, predobro stvorenje koje nikad nije probalo alkohol, koje nije pušilo, vredan student, skromna osoba. Nikada nije bio bahat, nikada nije divljao u saobraćaju. Živeo je u Londonu, gde sam ga namerno sklonio od svega. Želeo sam da mu sprečim bilo kakav dodir s lošim društvom odavde, s bilo kakvom vrstom problema. Došao je na raspust na mesec dana i ovo se desilo“, dodao je on.

Mitrović je objasnio šta se desilo posle tragičnog udesa. “Aleksandar je dobio napad panike i nakon što je otišao s lica mesta želeo je da se vrati nazad, ali je doživeo takav šok da nije umeo više ni da vozi. Ne želim da ga opravdam, da me niko pogrešno ne razume, ali čim me je pozvao rekao je da će se ubiti, da ne zna šta da radi i da želi da ide u policiju, ali ne zna ni gde je, ni kako da ode. Otišao sam odmah po njega i odvezao ga u stanicu policije“, izjavio je Mitrović.

U toku je policijska istraga koja će ustanoviti kojom se brzinom kretao automobil kojim je upravljao Aleksandar Mitrović, kao i da li su tačne izjave svedoka da je u momentu udara na semaforu bilo crveno svetlo za pešake.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *