Sindikat policije: Sramno smejanje Dačića sa Tačijem

Sindikat policije: Sramno smejanje Dačića sa Tačijem

2 јула 2013

taci-dacic-700x467_560_300Hrvatska štampa objavila je zajedničku fotografiju g. Ivice Dačića i Hašima Tačija kako se grohotno smeju i dobro zabavljaju u zajedničkom prijateljskom društvu u Klovićevim Dvorima u Zagrebu tokom Proslave ulaska Hrvatske u Evropsku uniju.

Hrvatski Totalportal navodi: „Proslava ulaska Hrvatske u Europsku uniji uspjela je za isti stol sjesti nepomirljive protivnike iz Prištine i Beograda, a pred službenu večeru su krenuli i korak.“ Dok fotografiju potpisuju „Dačić i Thaci se zajedno grohotom smiju.“

Sindikat srpske policije kao organizacija koja okuplja policijske službenike veterane odbrandbenih ratova koji su mesecima ili godinama službeno proveli na Kosovu i Metohiji braneći ustavni poredak zemlje, na ovakvo ponašanje ministra i premijera Ivice Dačića ne može biti ravnodušan.

Predsednik Sindikata srpske policije Glišo Vidović izjavljuje: „Mnoge naše kolege položile su život za odbranu Kosova i Metohije, mnogi su ostali trajni invalidi koji jedva preživljavaju sa bednim primanjima, među nama su i danas rade kolege koji su ranjavani i koji i danas imaju posledice koje su zadobili u okršajima sa teroristima i separiatistima Tačijeve OVK. Možda su neke naše kolege stradale i lično od ruke Hašima Tačija, a juče u Zagrebu vidimo da se naš ministar Ivica Dačić grohotno smeje i uživa u prijateljskom druženju sa njim.

Da li je naš ministar zaboravio da je na snazi poternica za Hašimom Tačijem zvani Zmija? Da li razmišlja o tome kakva osećanja izaziva druženje sa teroristom i šta osećaju porodice mrtvih heroja koji su položili život u odbrani zemlje? Da li naš ministar razmišlja o tome šta osećamo svi mi koji smo branili narod sa KiM od tog istog Tačija i njegovih saboraca?

Razumemo potrebu da se urede odnosi i sklope odgovori u interesu našeg naroda na KiM, ali nikada nećemo razumeti potrebu da bilo koji zvanični predstavnik Srbije uživa u prijateljskom društvu sa bilo kojim kriminalcem, u zemlji ili u svetu.

Ovaj potez našeg ministra je velika sramota i bolni šamar svima nama koji smo bili spremni i život da damo za naš narod i našu zemlju. Mnogi od nas, pitaju se da li smo samo samo pijuni u igri političara i koliko vrede naši životi?“ – zaključuje Glišo Vidović.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u