ШИПТАРИ БЕСНИ ЗБОГ ОТКРИВАЊА ЗЛОЧИНА ОВК-а И ОПТУЖУЈУ: Иза свега стоје Руси и…

ШИПТАРИ БЕСНИ ЗБОГ ОТКРИВАЊА ЗЛОЧИНА ОВК-а И ОПТУЖУЈУ: Иза свега стоје Руси и…

26 септембра 2020

Косовски координатор за сајбер безбедност Зафир Бериша каже да је Дик Марти користио наводе о трансплантацији органа у циљу пропаганде против ОВК и да је то учинио „уз помоћ тајних служби Србије и Русије“.

Бериша је у објави на Фејсбуку истакао да су и косовски, и посланици ЕУ преварени да се баве „наводима сенатора које финансира руско-српски лоби“.„Превара није извршена само над посланицима Европског парламента, ова превара пренета је и на посланике Скупштине Косова који су били уверени да ОВК није вршила трансплантацију органа. Преварени су и кад су изгласали успостављање политичког суда за који се од почетка знало да ће бити једностран и покушати да у име правде и ‘помирења’ изједначи борбу за слободу ОВК са геноцидним ратом Србије“, поручио је Бериша.

Како је навео, нигде и ни код једног од оних које овај суд напада није поменута трансплантација органа, али се, додао је, покушава понижавање бивших бораца ОВК.

„Понижавање бивших бораца ОВК спектакуларним хапшењима и оптужбама као учесника ‘злочиначке организације ОВК’, терминологијом која се нигде није помињала до изгласавања Специјалног суда од стране преварених посланика Скупштине Косова“, истакао је Бериша.

Према његовим речима, неће бити епохално ако кажу да чак и са међународним фактором који је инсистирао на оснивању овог суда, имају различита мишљења, преноси Б 92.

„Неки мисле да суд заиста тежи ‘правди’, а други мисле да искористе суд за њихов рачун у њиховим земљама у којима су заједнице (националне мањине) лишене својих основних права и да се слава рата ОВК не узима као најуспешнија герила 20. века која је дотакла савест демократског света“, нагласио је Бериша.

KOMENTARI8 коментара

 1. šiško says:

  Opet Srbi i Rusi krivi? Ajde Srbi, to još i da razumem, mada ne znam zašto smo krivi ako tražimo da se kazne zločinci koji su nam naneli štetu i bol, a to je i malo verovatno, budući da je psiho na čelu Srbije šiptarske gore list, tako da je sve u svemu teško zamisliti bilo kakav uticaj Srbije na te optužnice. Ali Rusi??? E, to je potpuno apsurdno. Pa psiho na čelu naše države je upravo pre par dana na pasje zube ispljuvao ruski državni vrh, samo da bi se oni okrenuli od Srbije, što su oni i učinili. S pravom.

 2. persida says:

  Sad su Rusi krivi sto ste vi klali srpsku decu. Ej, Siptari, sifteri...

  • Suzuki Vitara says:

   Jok, pa FSB je naslednik carske OHRANE, ne bi oni kreirali stvarnost, to smeju da rade samo zapadne-naci sluzbe. Rusija mora da trazi dozvolu od sipaca da ih kara. Ha, ha, ha...

 3. Cp6a says:

  "Косовски координатор за сајбер безбедност"? ХА, ХА, ХА, ХА!!! Чек још једном, ХА, ХА, ХА, ХА!!!! Међу тим дегенерицима једва да се може нађе неко ко зна таблицу множења до 100.

 4. padre says:

  Dali bi time oni hteli da kažu, da oni zapravo nisu ništa učinili nego su jim to smestili Rusi i Srbi?

 5. Leda says:

  Sve je to šarena laža i magla. Kobajagi osnivaju sud i pišu "optužnice" protiv Albanaca, da bi izgledalo kako nisu pristrasni i kako nisu protiv Srba. I sve rade sa ciljem da za sve optuže Srbe. Sud će sve glavne albanske zločince osloboditi krivice, isto kao što su uradili i sa hrvatskim zločincima. Ako nekoga i osude, to će biti sitna boranija. Sud je "veš mašina za pranje albanskih terorista i zločinaca". Centrifugiraće se tu dugo i ponavljati kako albanski teroristi nisu teroristi, već "borci za slobodu", "časni gerilci", a oni koji su im obezbedili da otmu teritoriju Srbije, biće označeni kao "oslobodioci", "humanitarci". Sud je deo prljave kampanje protiv Srbije. NATO zlikovci, moraju sebe oprati od genocida koje su izvršili nad svim Srbima. Zato će svu krivicu svaliti na Srbiju i Srbe, nazvati ih "genocidnim". Pritiskati Srbiju da plati ratnu odštetu Albancima. Njihovi miljenici moraju biti "čisti i nevini", jer u protivnom, priznali bi da su oni genocidni, zločinci i prekršioci medjunarodnog prava. Moraju oprati zločinačko bombardovanje i razaranje jedne suverene države. Svi koji su bili u Drugom svetskom ratu na strani Hitlera, nagrađeni su, a oni koji su prolivali krv u borbi protiv nacista, kažnjeni su. Nemačka je stari neprijatelj i veoma lukavo radi protiv Srbije i Srba.

 6. petrovgrad says:

  Šiptari su za nas nepoznanica. O njima znamo onoliko, koliko oni žele da o njnima znamo. Oni o nama Srbima mnogo više znaju. Šiptarski novinari su dva koplja ispred novinara iz Srbije. Jeste da lažu, ali i za to treba veština. Ko brani našima da koriste iste metode. Nisu oni glupi, da su glupi ne bi pridobili naše zaveznike iz prvog i drugog svetskog rata protiv nas. Okrenuli su Ameriku, Engleskum Francusku, Belgiju,.. To nepismeni ne bi umeli da izvedu. Nakon dvadeset godina napravili smo mali pomak u našu korist. Dvsdeset godina Šiptari su bili u ofanzivi ispred nas. Šipati Srbe zovu ŠKIT, što Srbi doživljavaju kao pogrdan i uvredljiv naziv. Medjutim suština je daleko u prošlosti. Mi se sa Šipatima poznajemo još sa Kakvkaza. Treba pročitati malo Deretića, a ne naše istoričare iz Kumrovca i malo šire iz NOB-a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u