ШИПТАРИ БЕСНИ ЗБОГ ОТКРИВАЊА ЗЛОЧИНА ОВК-а И ОПТУЖУЈУ: Иза свега стоје Руси и…

ŠIPTARI BESNI ZBOG OTKRIVANJA ZLOČINA OVK-a I OPTUŽUJU: Iza svega stoje Rusi i…

26 septembra 2020

Kosovski koordinator za sajber bezbednost Zafir Beriša kaže da je Dik Marti koristio navode o transplantaciji organa u cilju propagande protiv OVK i da je to učinio „uz pomoć tajnih službi Srbije i Rusije“.

Beriša je u objavi na Fejsbuku istakao da su i kosovski, i poslanici EU prevareni da se bave „navodima senatora koje finansira rusko-srpski lobi“.„Prevara nije izvršena samo nad poslanicima Evropskog parlamenta, ova prevara preneta je i na poslanike Skupštine Kosova koji su bili uvereni da OVK nije vršila transplantaciju organa. Prevareni su i kad su izglasali uspostavljanje političkog suda za koji se od početka znalo da će biti jednostran i pokušati da u ime pravde i ‘pomirenja’ izjednači borbu za slobodu OVK sa genocidnim ratom Srbije“, poručio je Beriša.

Kako je naveo, nigde i ni kod jednog od onih koje ovaj sud napada nije pomenuta transplantacija organa, ali se, dodao je, pokušava ponižavanje bivših boraca OVK.

„Ponižavanje bivših boraca OVK spektakularnim hapšenjima i optužbama kao učesnika ‘zločinačke organizacije OVK’, terminologijom koja se nigde nije pominjala do izglasavanja Specijalnog suda od strane prevarenih poslanika Skupštine Kosova“, istakao je Beriša.

Prema njegovim rečima, neće biti epohalno ako kažu da čak i sa međunarodnim faktorom koji je insistirao na osnivanju ovog suda, imaju različita mišljenja, prenosi B 92.

„Neki misle da sud zaista teži ‘pravdi’, a drugi misle da iskoriste sud za njihov račun u njihovim zemljama u kojima su zajednice (nacionalne manjine) lišene svojih osnovnih prava i da se slava rata OVK ne uzima kao najuspešnija gerila 20. veka koja je dotakla savest demokratskog sveta“, naglasio je Beriša.

KOMENTARI8 komentara

 1. šiško says:

  Opet Srbi i Rusi krivi? Ajde Srbi, to još i da razumem, mada ne znam zašto smo krivi ako tražimo da se kazne zločinci koji su nam naneli štetu i bol, a to je i malo verovatno, budući da je psiho na čelu Srbije šiptarske gore list, tako da je sve u svemu teško zamisliti bilo kakav uticaj Srbije na te optužnice. Ali Rusi??? E, to je potpuno apsurdno. Pa psiho na čelu naše države je upravo pre par dana na pasje zube ispljuvao ruski državni vrh, samo da bi se oni okrenuli od Srbije, što su oni i učinili. S pravom.

 2. persida says:

  Sad su Rusi krivi sto ste vi klali srpsku decu. Ej, Siptari, sifteri...

  • Suzuki Vitara says:

   Jok, pa FSB je naslednik carske OHRANE, ne bi oni kreirali stvarnost, to smeju da rade samo zapadne-naci sluzbe. Rusija mora da trazi dozvolu od sipaca da ih kara. Ha, ha, ha...

 3. Ivke says:

  Ma daj ne ekserite sve se zna

 4. Cp6a says:

  "Kosovski koordinator za sajber bezbednost"? HA, HA, HA, HA!!! Ček još jednom, HA, HA, HA, HA!!!! Među tim degenericima jedva da se može nađe neko ko zna tablicu množenja do 100.

 5. padre says:

  Dali bi time oni hteli da kažu, da oni zapravo nisu ništa učinili nego su jim to smestili Rusi i Srbi?

 6. Leda says:

  Sve je to šarena laža i magla. Kobajagi osnivaju sud i pišu "optužnice" protiv Albanaca, da bi izgledalo kako nisu pristrasni i kako nisu protiv Srba. I sve rade sa ciljem da za sve optuže Srbe. Sud će sve glavne albanske zločince osloboditi krivice, isto kao što su uradili i sa hrvatskim zločincima. Ako nekoga i osude, to će biti sitna boranija. Sud je "veš mašina za pranje albanskih terorista i zločinaca". Centrifugiraće se tu dugo i ponavljati kako albanski teroristi nisu teroristi, već "borci za slobodu", "časni gerilci", a oni koji su im obezbedili da otmu teritoriju Srbije, biće označeni kao "oslobodioci", "humanitarci". Sud je deo prljave kampanje protiv Srbije. NATO zlikovci, moraju sebe oprati od genocida koje su izvršili nad svim Srbima. Zato će svu krivicu svaliti na Srbiju i Srbe, nazvati ih "genocidnim". Pritiskati Srbiju da plati ratnu odštetu Albancima. Njihovi miljenici moraju biti "čisti i nevini", jer u protivnom, priznali bi da su oni genocidni, zločinci i prekršioci medjunarodnog prava. Moraju oprati zločinačko bombardovanje i razaranje jedne suverene države. Svi koji su bili u Drugom svetskom ratu na strani Hitlera, nagrađeni su, a oni koji su prolivali krv u borbi protiv nacista, kažnjeni su. Nemačka je stari neprijatelj i veoma lukavo radi protiv Srbije i Srba.

 7. petrovgrad says:

  Šiptari su za nas nepoznanica. O njima znamo onoliko, koliko oni žele da o njnima znamo. Oni o nama Srbima mnogo više znaju. Šiptarski novinari su dva koplja ispred novinara iz Srbije. Jeste da lažu, ali i za to treba veština. Ko brani našima da koriste iste metode. Nisu oni glupi, da su glupi ne bi pridobili naše zaveznike iz prvog i drugog svetskog rata protiv nas. Okrenuli su Ameriku, Engleskum Francusku, Belgiju,.. To nepismeni ne bi umeli da izvedu. Nakon dvadeset godina napravili smo mali pomak u našu korist. Dvsdeset godina Šiptari su bili u ofanzivi ispred nas. Šipati Srbe zovu ŠKIT, što Srbi doživljavaju kao pogrdan i uvredljiv naziv. Medjutim suština je daleko u prošlosti. Mi se sa Šipatima poznajemo još sa Kakvkaza. Treba pročitati malo Deretića, a ne naše istoričare iz Kumrovca i malo šire iz NOB-a

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *