ШИПТАРИ ДИВЉАЈУ, А ЕВРОПА ЋУТИ: У Косовској Каменици тукли српског дечака!

ŠIPTARI DIVLJAJU, A EVROPA ĆUTI: U Kosovskoj Kamenici tukli srpskog dečaka!

5 novembra 2015

reg (10)_620x0 5466Grupa albanskih srednjoškolaca napala je i fizički maltretirala Vukašina Nikolića (16), učenika Srednje škole u Kosovskoj Kamenici. Po rečima Nenada Nikolića, Vukašinovog oca, nešto stariji Albanci presreli su njegovog sina u blizini škole.

– Prvo su ga verbalno napali, a potom uhvatili za vrat i šutirali, govoreći mu nešto u vezi utakmice Albanija – Srbija – ističe dečakov otac Nenad i objašnjava da su roditelji srpskih đaka, uplašeni za bezbednost svoje dece, u četvrtak dežurali u školskom dvorištu tokom nastave.

I dok u kosovskoj policiji ističu da su svađe između srpske i albanske dece sporadične ali da je ovo jedna od najmirnijih sredina na Kosovu i sa najmanjim brojem međuetničkih incidenata, Miloš Filić, predsednik privremenog organa kaže da ima dana kada je rizik držati nastavu u srpskim školama.

KOMENTARI3 komentara

  1. Fred says:

    Je, evo će se cijela Europa odmah dignut na noge zato što su se nekoliko srednjoškolaca potuklo. A brate, tko piše ovako debilne novinske tekstove?!?

  2. pravdaa says:

    Samo pravom reakcijom sto za jedoda može se doći do mira na Kosovu ito sve da vise na banderama.

  3. Svetislav says:

    @fredhrcki.....Da su tukli kurvata u Beogradu, sva jebvropa bi to objavila! Ovi divljaci arnauti su kao i vi dosli iz iranskih i drugih pustinja, pa se zato dobro slazete!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *