Šiptari divljali po Kosmetu nakon meča

Šiptari divljali po Kosmetu nakon meča

15 oktobra 2014

siptari234Posle prekida utakmice Srbija-Albanija grupe albanskih navijača izazvale su više incidenata na Kosmetu. Naime, negde oko 23 sata grupa Albanaca krenula je vozilima ka amdinistrativnom prelazu Merdare a prema nezvaničnim podacima iz policije, oni su došli nedaleko do punkta kosovske policije gde su polomili tablu sa natpisom ”Srbija”.

Prema nezvaničnim saznanjima iz policije, okupljeni Albanci uzvikivali su parole protiv Srbije i pevali albanske pesme a opkolili su i nekoliko vozila koja su iz centralne Srbije krenuli put Kosmeta dok su sa nekih automobila skinuli srpske tablice.

Incidenata je , takođe, bilo i u Gnjilanu kada su navijački hiligani posle fudbalske utakmice između Srbije i Albanije uz povike “Ubij Srbina” pokušali da zastraše malobrojne Srbe u ovom gradu dok su nekima od njih lupali i na vrata. U ovom gradu su se oko ponoći čuli i pucnji iz vatrenog oružja, dok je oko 23,00 sata nekoliko albanskih mladića upalo je u srpski deo Orahovca gde su ispred prozora parohijskog doma istakli albansku zastavu i kamenicama gađali prozore na spratu objekta.

KOMENTARIJedan komentar

  1. mitovi mitovi says:

    Dobar je strah tko ga ima ;)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *