Šiptari Ivanoviću pakuju silovanje Albanki!?

Šiptari Ivanoviću pakuju silovanje Albanki!?

15 avgusta 2014

OLIVER IVANOVICTužilaštvo Euleksa ima iskaze dve Albanke koje su putem video-linka svedočile iz Brisela da ih je navodno silovao Oliver Ivanović u vreme dok su trajali oružani sukobi na Kosovu.

U slučaju da padne optužnica za ratne zločine, gotovo je izvesno da će Ivanović biti optužen za silovanja Albanki, kaže obavešteni izvor iz Prištine za “Naše novine”. On smatra da je dogovor Euleksa i Prištine da jedan srpski lider mora biti osuđen.

– Oliverovo hapšenje, pa sada i optužnica politički su motivisani. Jasno je da je ovo moralo da usledi, jer se sada njima u Prištini spremaju optužnice za ratne zločine i trgovinu ljudskim organima. Ali razlika je u tome što za njih postoje čvrsti dokazi, a oni su Olivera optužili bez dokaza – kaže Milena Ivanović, Oliverova supruga.

Bivši ministar u vladi Kosova Slaviša Petković podseća da je tužilaštvo Euleksa protiv njega podiglo optužnicu za navodne malverzacije baš u vreme kada je po prvi put optužen Fatmir Limaj, jer im je u tom trenutku bila potrebna ravnoteža za to hapšenje.

Analitičar Dušan Janjić smatra da će Ivanović iz pritvora ići direktno na suđenje koje će morati da sačeka formiranje specijalne jedinice do kraja godine ili na proleće.

(Telegraf, Naše novine)

KOMENTARI2 komentara

  1. zuba zubic says:

    NIJE LAKO BITI SRBIN, KAD TAD JEBACMO VAM SVIMA MAMU MAMINU U PICKU, NIJE PRVI PUT.

  2. Za Srbiju says:

    Svedoci preko video linka i cela providna igra. To je ono po principu amer. administracije: nemamo dokaze da je Rusija odgovorna za malezijski avion, ali mi ZNAMO da je kriva i da mora dobiti sankcije. Povraća nam se od zapadne "demokratije" i "nezavisnog" pravosuđa. To je sve odavno pročitano. Ali šta ćemo mi da preduzmemo da spasimo čoveka? Pobuna u Srbiji i na okupiranim teritorijama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *