ШИПТАРИ КУКАЈУ НА САВ ГЛАС! Хотију се „не свиђа“ 15. тачка Споразума из Вашингтона!

ŠIPTARI KUKAJU NA SAV GLAS! Hotiju se „ne sviđa“ 15. tačka Sporazuma iz Vašingtona!

5 oktobra 2020

Premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da mu se nije svidela jedna od tačaka ekonomskog sporazuma sa Srbijom, potpisanog u Beloj kući 4. septembra, piše Reporteri.Reč je o tački 15 tog sporazuma koja se odnosi na to da je Priština saglasna da primeni jednogodišnji moratorijum, kojim se obustavlja prijavljivanje za članstvo u međunarodnim organizacijama, prenosi Kosovo onlajn.

Beograd i Priština potpisali su ekonomski sporazum 4. septembra u Vašingtonu u Beloj kući, uz posredovanje američkog predsednika Donalda Trampa, koji je sporazum nazvao istorijskim.

KOMENTARI7 komentara

 1. Gardista says:

  Hotiju 15, Vucicu sve dobre, a nama ni jedna. Ko ovde koga zajezava.

  • test01 says:

   Upravo tako, propaganda okupacionog upravnika koji je i doveden na vlast da radi sve sto mu kazu - naravno na stetu Srbije i Srpskog naroda.

 2. Ivana says:

  ŠIPTARI KUKAJU NA SAV GLAS! Ma kako da ne a Srbi se raduju šta nam otimaju Kosovo. Radujemo se etničkom čišćenju Srba iz Krajine. Radujemo se ustašoidnim milogorcima. Radujemo se bošnjacima i hrvatima u bosni nastalima od Srba pokatoličavanjem i primanjem islama. Da svi kukaju jedino mi Srbi pod Vučićem nikad niže ni dublje u mulju. A poniženja dolaze ko na traci dok veliki vođa priča o pobedama.

  • Pendrek says:

   Jeste tako je od ponizenje do sledece ponizenje a zhvalavi AV uvek slavi neku pobedu koja je de facto poraz.

 3. Nebeska sreća says:

  Od kukati nemate koristi braćo šipci, nego nešto korisno da uradite, kao na primer Hari Kiri, pa da vas Bog vidi i stavi u okove pakla, pa na ferije da vas obilazimo Petrovim autobusom i prskamo vas lađanom vodicom.

 4. uddu says:

  Vi sa ovim tekstom hoćete da opravdate izdaju Kosova od strane velikog vođe.Sramota !

  • Mis says:

   prije bi se reklo da srbi kukaju po kosovu od vucicevi terorista , pistoljom siftari srbe decu pistoljom razgone po kosovu i metohiji nema kazne ni suda u evropi i beogradu da kazne siftare u kosovu, srbine crnti obraz bijo ko maci taban

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *