ШИПТАРИ НА НОГАМА! ВЕСЕЉИ НАЈУРИО ЧЕKУА! Бивши официр ЈНА и командант терористичке ОВK отеран због KОРУПЦИЈЕ И KРИМИНАЛА!

ŠIPTARI NA NOGAMA! VESELJI NAJURIO ČEKUA! Bivši oficir JNA i komandant terorističke OVK oteran zbog KORUPCIJE I KRIMINALA!

20 juna 2019

Predsednik parlamenta lažne države Kosovo i lider Demokratske partije Kosova, Kadri Veselji smenio je ministra za inovacije i preduzetništvo Besima Bekaja, zamenika ministra odbrane Agima Čekua i njegovog savetnik Njazija Kruezija.

Veselji je rekao da je odlučio da budu razrešeni svi politički imenovani kandidati te stranke u privremenim institucijama koji su optuženi za korupciju, kriminal i zloupotrebu službenog položaja, prenosi Koha.Podsetimo, kosovski tužitelj Aleksander Lumezi optužio je Agima Čekua da je suđelovao u zloupotrebama penzionih fondova na Kosovu. Čeku je zamenik ministra snaga bezbednosti Rustema Beriše, koji je takođe naveden u optužnici.

Čeku je bio bivši pripadnik JNA koji je služio u Zadru, ali je već 1991. godine prebegao u redove Hrvatske vojske gde je stekao čin brigadira (pukovnika). Učesnik je svih operacija HV u kojima su izvršeni stravični zločini i pokolji Srba iz Krajine – od Maslenicr do Oluje.

Sam je 1998. godine otišao na Kosovo gde se priključio teroristima OVK.

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Sve se vrti oko ljove. Ponavljam: ljova vrti sve, pa i Siptare.

  2. Velika Metla says:

    A inače ovaj Veselji je oličenje poštenja. Hahahahahahahahaha............! Najgori ljudski,nažalost ljudski,talog su naci-američki,iliti duboke države,partneri. Svuda gde su uspeli postavili su najgori talog na vlasti,koji je ucenjen,i koji mora da radi kako mu duboka država naredi.

  3. petrovgrad says:

    Agim Čeku nam dođe zet. Njegova supruga je rođena sestra jednog našeg bivšeg funkcionera.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *