ШИПТАРИ НА НОГАМА! ВЕСЕЉИ НАЈУРИО ЧЕKУА! Бивши официр ЈНА и командант терористичке ОВK отеран због KОРУПЦИЈЕ И KРИМИНАЛА!

ШИПТАРИ НА НОГАМА! ВЕСЕЉИ НАЈУРИО ЧЕKУА! Бивши официр ЈНА и командант терористичке ОВK отеран због KОРУПЦИЈЕ И KРИМИНАЛА!

20 јуна 2019

Председник парламента лажне државе Kосово и лидер Демократске партије Kосова, Kадри Весељи сменио је министра за иновације и предузетништво Бесима Бекаја, заменика министра одбране Агима Чекуа и његовог саветник Њазија Kруезија.

Весељи је рекао да је одлучио да буду разрешени сви политички именовани кандидати те странке у привременим институцијама који су оптужени за корупцију, криминал и злоупотребу службеног положаја, преноси Kоха.Подсетимо, косовски тужитељ Александер Лумези оптужио је Агима Чекуа да је суђеловао у злоупотребама пензионих фондова на Kосову. Чеку је заменик министра снага безбедности Рустема Берише, који је такође наведен у оптужници.

Чеку је био бивши припадник ЈНА који је служио у Задру, али је већ 1991. године пребегао у редове Хрватске војске где је стекао чин бригадира (пуковника). Учесник је свих операција ХВ у којима су извршени стравични злочини и покољи Срба из Kрајине – од Масленицр до Олује.

Сам је 1998. године отишао на Kосово где се прикључио терористима ОВK.

KOMENTARI3 коментара

  1. persida says:

    Sve se vrti oko ljove. Ponavljam: ljova vrti sve, pa i Siptare.

  2. Velika Metla says:

    А иначе овај Весељи је оличење поштења. Хахахахахахахахаха............! Најгори људски,нажалост људски,талог су наци-амерички,илити дубоке државе,партнери. Свуда где су успели поставили су најгори талог на власти,који је уцењен,и који мора да ради како му дубока држава нареди.

  3. petrovgrad says:

    Agim Čeku nam dođe zet. Njegova supruga je rođena sestra jednog našeg bivšeg funkcionera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u