ШИПТАРИ НА САСТАНKУ СА ЗЛОЧИНЦЕМ! Гервала се захвалила Билу што их је „спасио“ од ИЗМИШЉЕНОГ ГЕНОЦИДА!

ŠIPTARI NA SASTANKU SA ZLOČINCEM! Gervala se zahvalila Bilu što ih je „spasio“ od IZMIŠLJENOG GENOCIDA!

24 septembra 2021

Samozvana ministarka spoljnih poslova i dijaspore lažne države Kosovo Donika Gervala sastala se danas sa bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom.Gervala je na Tviteru napisala da je imala veliku čast da razgovara o aktuelnim temama sa čovekom koji je, kako navodi, pomogao (tzv.) Kosovu da dobije (nepostojeću) nezavisnost.

– Bila mi je velika čast sastati se i razgovarati o aktuelnim događajima i međunarodnim poslovima sa bivšim predsednikom SAD Bilom Klintonom. Nikada nećemo zaboraviti da je odlučio da spasi naš narod od (izmišljenog) genocida koji se tad odvijao. On će zauvek imati posebno mesto u našoj istoriji i našim srcima – napisala je Donika Gervala.

KOMENTARI8 komentara

 1. Bole says:

  Klekni ispred njega pa mu se zahvali. On tako voli. Pitaj Moniku Levinski.

  • Srbski vitez says:

   Verovatno je ova šiptarska pavijanka nakon sastanka i zahvalila ovom zlikovačkom gadu u stilu Monike Levinski? Jer de-Bil-na nakaza samo tako voli da mu se ispolji zahvalnost što žvalavoj šiptarki sigurno nije bio problem...

 2. sava says:

  za ovim majmunom je trebalo davno raspisati poternicu i to po americkom modelu?

 3. Si Ju Leter Aligeder says:

  Svaka čast billy-ju zločince je spasao a pravedne osudio, sam je na komemoraciji u Srebrenici priznao sa ponosom da "Srebrenica je moje delo". Njegovo i Alijino sa sve Orićem da bi okrivili srbe, i konačno albance "očistio" od njihovog zločina. Međutim Bog pravedni o svom sudu svakome od nas će dati po delima našim.

 4. padre says:

  Na šta je spao Bil, sa Epštajna na Šiptare!

  • sava says:

   nije spao to je njegov intelektualni domet. vidi mu se na faci. zena ga je dovela do predsednika (zamalo da pobedi trampa, a verovatno bila i jedna od glavnih u njegovom rusenju),a on joj uzvratio pusenjem levinske..dok je rasporedjivao rakete po svetu. eh gde si karlose?

 5. Pravda says:

  Ovaj je klon. Original je dva metra pod zemljom odavno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *