ŠIPTARI NAM OPET PRETE: Pobićemo Srbe

ŠIPTARI NAM OPET PRETE: Pobićemo Srbe

30 oktobra 2014

balisti-foto-facebook--7843Navijači Škendije iz Tetova „Balisti“ istakli su uvredljiv transparent na račun Srba na meču 13. kola Prve lige Makedonije protiv Metalurga iz Skoplja.

Balisti su tokom utakmice razvili transparent na kojem je pisalo:

– Dragi Platinoviću, prebili su nam igrače i pobedili 3:0! Ubijemo ih na revanšu i dobijemo mesto na EP 2016?, pisalo je na transparentu.

Navijači Škendija su Albanci iz Makedonije, a već nekoliko puta su tokom prethodnih dana slali uvredljive poruke na račun UEFA i Srba i Srbije na društvenim mrežama, ali i na utakmicama na kojima igra ovaj tim iz Tetova.

Škendija je pobedila Metalurg 2:1. Navijači ovog kluba su pre 10 dana razvili transparent na kojem je pisalo da su Srbi „kancer Evrope“.

Albanski navijači ne mire se sa odlukom UEFA kojom je prekinut meč kvalifikacija za EP 2016. između Srbije i Albanije registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist našeg tima. Utakmica je registrovana 3:0 za Srbiju, ali su našem timu odmah oduzeta tri boda zbog loše organizacije meča. Srbija će, takođe, morati da igra dva meča kao domaćin bez publike, a i FSS i albanski savez kažnjeni su sa po 100.000 evra. Oba Saveza najavili su žalbu na odluku UEFA.

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra na stadionu Partizana u 41. minutu pošto je došlo do incidenata nakon što se iznad terena pojavio dron sa zastavom tzv. „velike Albanije“.

(Kurir)

KOMENTARIJedan komentar

  1. SRDJAN says:

    Ma idete sigurno.Ne brinite.Pa nije normalno da jedna tako jaka i poznata sportska nacija ne igra zavrsni turnir.Nebi bilo ni zanimljivo gledati bez takvih igraca….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *