ШИПТАРИ ПОКУШАЛИ ДА ПРИСЛУШКУЈУ грађане Србије!

ŠIPTARI POKUŠALI DA PRISLUŠKUJU građane Srbije!

19 avgusta 2016

srbija-i-kosovo-tekst-720Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je večeras da su predstavnici kosovskih Albanaca na poslednjoj rundi razgovora u Briselu neuspešno pokušali da izdejstvuju pristup sistemu “Telekoma Srbija”, što bi im omogućilo da prisluškuju telefone građana širom Srbije.

Đurić je u intervjuu TV “Most” u Zvečanu rekao da zahtev Albanaca da imaju pristup “Telekomu Srbija” nije prošao i da je u vezi sa tim stav Srbije naišao na razumevanje posrednika u razgovorima.

“Oni su tražili pristup sistemu ‘Telekoma Srbija’, nešto što bi omogućilo da se ugrozi bezbednost, da mogu da prisluškuju naše telefone na legalan način. Ja ne sumnjam da postoje oni koji nelegalno pokušavaju da prisluškuju telefone građana na ovom području, pošto znamo da ovde deluju različite bezbednosne i parabezbednosne strukture.  Želeli su to da obezbede, ne samo za Kosmet, nego i za centralnu Srbiju”, naglasio je Đurić.

Naravno tako nešto nije bilo moguće ni razmatrati, kazao je direktor Vladine Kancelarije za KiM, podsetivši da su Albanci na poslednjoj rundi razgovora o telekomunikacijama želeli da imovinu “Telekoma Srbija” prepišu na kosovskog telekomunikacionog operatera “i nama rentiraju našu opremu”.

Na taj način, rekao je Đurić, Albanci su želeli da naprave presedan i tako nešto kasnije kopiraju na Trepču, Brezovicu i druga srpska dobra koja žele da prisvoje.

Kazao je da ipak postoji dosta toga oko čega su približeni stavovi Beograda i Prištine o telekomunikacijama, navodeći u tom pravcu da će “Telekom Srbija” biti registrovan za celu teritoriju KiM.

Takođe, kazao je Đurić, tarife će ostati iste i u budućnosti se neće koristiti neki posebni pozivni brojevi za komunikaciju sa drugim delovima Srbije i slično, dakle numeracija ostaje i u budućnosti ista, o čemu su, kako je naveo, rešenja pronašli eksperti.

KOMENTARI5 komentara

 1. qifsha turqive says:

  KOOSOVA ESHTE SHQIPTARE VEND!!!! FUCK SERBITCH! ADEM JASHARI HERO I KOSOVES!!! O moj serbi murin ta prisha, e none ta QIFSHA....... sllav shit fuck serbi.....

  • Osveta says:

   Pobili smo jašarijevu familiju kao pacove a ni ostala šiptarska gamad neće proći bolje uskoro ćemo vam naplatiti za svaku porušenu srpsku kuću,crkvu i manastir!

  • Brale bax says:

   Alo,turcine.Kosovo nije samo siptarsko,nego i srbsko,i cigansko i na kraju bozije.Kada umres bice ti dovoljno ,,dva metra bez geometra``.

 2. Svetislav says:

  SHIPKAKE I SHIPKAKARI, NAJEDITE SE AMERIČKIH A ONDA SRBSKIH GOVANA! JEBO VAS I JAŠARI I OSTALI TURSKI KONJUŠARI! KADA POJEDETE PRVO AMERIČKA GOVN ONDA ĆEMO VI DA VAS NAHRANIMO SA SRBSKIM GOVNIMA I POSLATI IZA KAVKAZA ODAKLE STE DOŠLI NA SRBSKU ZEMLJU ZAJEDNO SA SVOJIM STARIM GOSPODARIMA TURCIMA! FUCK ALBANIAN SHEEPKAKARE..... FUCK OVČARSKA GOVNA (SHEEP SHIT)!

 3. Zeljko says:

  O mitomani , Hrvatska osvojila i sedmu medalju , od toga pet zlatnih !! To vi nikada nećete postići !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *