ШИПТАРИ ПОЛУДЕЛИ: Кукају и проклињу што нису примљени у Интерпол! ЕВО КОГА СУ ОПТУЖИЛИ ЗА ТЕЖАК ПОРАЗ

ŠIPTARI POLUDELI: Kukaju i proklinju što nisu primljeni u Interpol! EVO KOGA SU OPTUŽILI ZA TEŽAK PORAZ

21 novembra 2018

U prvim reagovanjima posle debakla na glasanju za prijem takozvanog Kosova u Interpol, Priština okrivljuje Begrad za taj neuspeh.

Takozvana vlada Kosova saopštila je da Kosovo nije primljeno u članstvo i izrazila duboko razočarenje što je Kosovu onemogućeno da postane deo svetske porodice policije, koja se bori protiv transnacionalnog kriminala.„Divlja kampanja Srbije je još jednom dokazala svoj karakter protiv Kosova i protiv ideje o normalizaciji odnosa sa Kosovom, utoliko više kada se uzme u obzir da je ovo članstvo bilo tehničko, a ne političko“, navodi se u saopštenju vlade Kosova, prenosi prištinska Koha.

Kako je navedeno, glasanje protiv prijema Prištine u tu organizaciju koristi „samo zločincima i kriminalcima“.

„Kosovo će nastaviti sa konsolidacijom svojih institucija i u bliskoj budućnosti će postati punopravni član Interpola“, navodi se u saopštenju.

Poslanik kosovske skupštine Iljir Deda izjavio je da je bolje povući se iy nadmetanja ako se zna da nema dovoljno podrške.

– Neuspeh ulaska u Interpol je još jedan udarac u nizu koje je Kosovo dobilo, posle debakla oko članstva u UNESKO. Ne ide na čast nijednoj zemlji koja je glasala protiv toga da Kosovo ostane van globalne mreže u borbi protiv kriminala. A što se tiče naših predstavnika procesa donošenja odluka, bolje bi bilo da se povučemo iz nadmetanja ako se zna da nema dovoljne podrške, nego da imamo takav poraz – rekao je Deda, prenosi RTK.

KOMENTARI6 komentara

 1. Slobodanka says:

  "Dosije Ramuša Haradinaja: Dokazi strašnih zločina protiv Srba!" , a bilo je sličnih tekstova i ovde na Intermagazinu. Sada je takav nečovek kod njih premijer i zato njima najviše odgovara da komentarišu tek toliko kako je kriv Beograd i još da glume poštenjačine. Kosovo od 1999 godine nije čestito ni pokrenulo suđenja za ratne zločine, a samog Haradinaja štiti najgora francuska i belosvetska mafija poput trgovca ljudskim organima Kušnera. Ko da takvo Kosovo primi u Interpol pa da i brsni kriminalci raznih profila barataju podacima Interpola.

  • Slobodanka says:

   ... vrsni kriminLCI ...

 2. vuk says:

  sto nas nesta zabole sto ste vi razocarani

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Pa gde vam je tih 116 država koje su vas navodno priznale??? Izgleda da šiptari u tih 116 država uračunavaju i 50 američkih država i 16 nemačkih saveznih država :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 4. Barakuda says:

  Neuspeh ulaska u Interpol je još jedan udarac u nizu koje je Kosovo dobilo, posle debakla oko članstva u UNESKO. Ne ide na čast nijednoj zemlji koja je glasala protiv toga da Kosovo ostane van globalne mreže u borbi protiv kriminala.???? Pa od prvog do zadnjeg su baš oni ne samo kriminalci, ratni zločinci, šverceri ljudskim organima nego i platforma svega ovoga što je potrebno zapadnom svijetu !

 5. Budi Bog s nama says:

  Pa jasno, sva ekonomija Kosova pod vođstvom zlikovačkih upravitelja svela se na trgovinu oružijem, drogom, otmicama, ubistvima i prodaju organa, ako ovo ne bude uskoro legitimno propašće im glavna ekonomska grana. Interpol beše nada. Međutim sad se tu videlo da svaka manja zverka teži svojoj majci u naručje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *