ШИПТАРИ ПУЦАЛИ НА ПУН АУТОБУС СРПСКЕ ДЕЦЕ: Настрадала два ученика, возач и кондуктер!

ŠIPTARI PUCALI NA PUN AUTOBUS SRPSKE DECE: Nastradala dva učenika, vozač i kondukter!

26 novembra 2021

ČETIRI osobe su nastradale, a najmanje dve povređene u pucnjavi na autobus sa učenicima u selu Glođane kod Dečana, prenose mediji u Prištini.Pozivajući se na izvore sa lica mesta, mediji prenose da je nepoznata osoba pucala na autobus i ubila vozača, konduktera i dva učenika.

U bolnici u Peći potvrdili su medijima da su u pucnjavi nastradala dva učenika i vozač autobusa.

Iz policije još nisu potvrdili ove navode, ali su u prvom usmenom izveštaju medijima preneli da su dve osobe ranjene.

– Prema informacijama kojima raspolažemo sumnja se da je došlo do pucanja u pravcu autobusa i da su dve osobe povređene – saopšteno je iz policije u Peći.

Na mestu događaja je i dežurni tužilac.

KOMENTARI6 komentara

 1. sergej says:

  To je Englesko djelo ali pitanje je da li su Šiptari izvšioci ili Gurke!!!! Samo Englezima i Amerikancima odgovara rat i stalna napetost. Ali ne zaboravite to je i poruka u slučaju izbacivanja Rio Tinta iz Srbije jer gde god se Rio Tinto pojavio tu dolazi do građanskog rata ili terorističkih napada. To je samo upozorenje.

 2. ko says:

  Dragi moji Srbi ovi divljaci su pretjerali. Mi moramo se pridrzavati pravila: oko za oko zub za zub !!!!! AMIN

 3. Ivke says:

  AV ajde posalji vojsku ako imas mudo

 4. Gagi says:

  Na zalost, mislim da su nemile scene prema nasem narodu tek pocele. Posle duze pauze sotona se ponovo vratila na posao a nesto mora da se radi. Uveren sam da ce sada biti neka provokacija i u R.Srpskoj. Krenuce sa svih strana na nas i to ce biti odgovor na ovu posetu Rusiji. Kako je moguce da mi idemo u prijateljsku posetu njihovom ljutom protivniku cije granice svakodnevno blindiraju vojnom tehnikom i novim kontigentima vojske. Na reakciju nismo dugo cekali, ljudozderi nemaju vremena za odmor kada se smisljaju zlodela i pakosti. Preostali narod na KiM MORA da ima oruzje za odbranu,sve metode Gandijevske politike su iscrpljene. Ovo je vreme bioloskog opstanka i tu vise nikakva politika nema efekta. Ova politika koja se vodi za buducnost nase dece je obicna demagogija, za koju i ciju decu, zar nam decu ne ubijaju. Ratne tenzije su na sve strane, u bubnjeve se udara sve jace, mi za to vreme planiramo stadione i metroe, lupamo pare na svakakve nevazne i beskorisne "projekte", hocemo li sutra imati rezervu hrane za narod i ogrev za one koji se ne greju gasom. Hoce li uopste biti gasa ako krene neki ozbiljan lom, imamo li rezerve goriva za poljoprivrednike koje je vec trebalo podeliti da ne pocrkamo od gladi. Ovaj junacki optimizam zabrinjava u ovakvim svetskim izazivanjima i tenzijama.

 5. Gaga says:

  Da li su engleske Gurke zbog ovoga dosle na Kosovo i Metohiju?Tragedija srpskog naroda se nadtavlja.

 6. Rafmanjinov says:

  Nisu Srbi bili u autobusu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *