ШИПТАРИ СЕ КОНАЧНО ИЗЛАНУЛИ: Идеју о таксама први су дали Тачи и Весељи! „Господар Косова“ има нови монструозни план!

ŠIPTARI SE KONAČNO IZLANULI: Ideju o taksama prvi su dali Tači i Veselji! „Gospodar Kosova“ ima novi monstruozni plan!

8 avgusta 2019

Isa Mustafa, po treći put reizabrani predsednik najuticajnijeg opozicionog Demokratskog saveza Kosova (DSK), obelodanio je da ga je bivši premijer Ramuš Haradinaj pitao za stav te stranke o uvećanju taksi od 100 odsto na proizvode iz Srbije i BiH, ali da prvobitna ideja o taksama nije bila Hardinajeva, već su to, kaže, predložili bivši i sadašnji predsednik Demokratske partije Kosova, Hašim Tači i Kadri Veselji, kao i Enver Hodžaj.Oni su, precizirao je Mustafa gostujući u emisiji „Presing“ predložili uvođenje taksi od 10, a potom 20 odsto i ocenio da su takse bile dobra mera i da nijedan politički subjekat ne može da pripisuje sebi zasluge za njeno donošenje.

Mustafa je najavio i da će 100 odsto uvećani porez na proizvode iz Srbije i BiH ostati i ako DSK dođe na vlast nakon vanrednih parlamentarnih izbora.

Prema njegovim rečima, “Srbija ne zaslužuje da nametnute takse budu ukinute” sve dok, kako kaže, Beograd ne primeni sve do sada postignute sporazume i ne prekine kampanju protiv Kosova.

“Onda možemo da sednemo i da razgovaramo. Nema razloga da takse budu ukinute jer se Srbija sada ponaša prema Kosovu lošije nego ranije”, rekao je Mustafa.

KOMENTARI5 komentara

 1. milorad2 says:

  3-4 pacova poravnati i cela priča sa kosovom se ruši ko izduvani bazen za decu, oni bi završili u haosu. Jer, čak ni sada kada par protuva (šefovi klanova) drže sve konce u svojim rukama kosovska "država" se trza kao bolestan zombi.Samo klanove obezglaviti i eto veselja.

 2. Kulak says:

  Ti šiptari su šačica jada. Oni su potpuno nebitni.

  • Cetnik says:

   Koliko li je tek bitan nas predsednik kad ga tako deranziraju

 3. Kosovac says:

  Niko da prosto objasni, ko plaća tu taksu od 100%. Da li uvoznik, ili onaj koji prodaje robu?.......... Ima li to veze sa carinom?.......... Da li Bambi dotera keks, pa na granici plati 100% od nečega? Ili to 100% plati trgovac iz Mitrovice, pa to zaračuna u cenu?.......... Carina ne postoji, po onom čuvenom sporazumu CEFTA koji su naši idioti dosmanlije potpisali ………. Ili je ta taksa neki reket koji je ranije uveden, pre Haradinaja, a sa manjim procentom, da ne bude potpuna pljačka………. Da li se plaća neka taksa kada se izvozi recimo u Mađarsku? I koliko je to procenta?

 4. Kulak says:

  Mi Srbi moramo rešiti probleme sa ustaškim i šiptarskim lobistima u Beogradu tipa kandićka,biserko ili sada ova najnovija monstruozna izabela kisićka.Bez njihove lobističke podrške šiptarska narkomafija odmah ide u duboku jamu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *